cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Magnus Silesia 4M92 Elektronske orgle

Vrhunski navidezni organ, ki vsebuje vse najboljše rešitve, ki jih ponuja Magnus: 92 osvetljenih lesenih gumbov, 32000 splošnih kombinacij, LCD zaslon (2 x 16), sistem EasyOn in dve senčniki. Njena konzola je izdelana iz masivnega hrasta in ima...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SILESIA4M92 | ID: 220165

Magnus Silesia 4M92 Elektronske orgle

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vrhunski navidezni organ, ki vsebuje vse najboljše rešitve, ki jih ponuja Magnus: 92 osvetljenih lesenih gumbov, 32000 splošnih kombinacij, LCD zaslon (2 x 16), sistem EasyOn in dve senčniki. Njena konzola je izdelana iz masivnega hrasta in ima štiri ročne plastične ročne tipkovnice, rollschweller in dva pedala za nabrekanje, 12 lesenih batnic, rolko, ki jo je mogoče zakleniti, pedalno ploščo po izbiri (30 ali 32 tipk, vzporedno ali radialno) , dve stopalki ojačevalnika in crescendo pedala. Orgle so opremljene s tehnologijo VPO (Virtual Pipe Organ) in klopjo z nastavljivo višino z okroglim profilom. Dimenzije: 2030 x 810 x 1500 mm. Teža: 350 kg. Naravna barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Poljska