cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Martin GPCPA5 Black

Elektroakustična kitara z oblikovalsko obliko telesa Grand Performance z rezilom, ki je eden najbolj dostopnih Martinovih modelov izvajalcev in odličen za giganje ali vadbo doma. Odlikuje ga vrh trdne smrekove smreke in hrbtne strani ter stranice...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: GPCPA5-BK | ID: 220598

Martin GPCPA5 Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z oblikovalsko obliko telesa Grand Performance z rezilom, ki je eden najbolj dostopnih Martinovih modelov izvajalcev in odličen za giganje ali vadbo doma. Odlikuje ga vrh trdne smrekove smreke in hrbtne strani ter stranice HPL z vzorcem mahagonija in Fishman F1 Analogna elektronika, ki ji pomaga peti na odru. Na telesu je značilna konstrukcija vratnega sklepa Mortise & Tenon in vzporedni vzorec "X" iz smrekovega lesa Sitka. Vrat je izdelan iz črnega brezovega laminata z Martinovo obliko »Performing Artist« in visoko zmogljivim konusom. Jett Black visokotlačni laminat (HPL) nudi trdno obliko s kvadratastim koničnim in kvadratnim vogalom ter logotipom črnila. Vrat je opremljen s FSC certificirano prstno ploščo Richlite z 20 prečkami in belimi plastičnimi vložki „Style 38“. Dolžina lestvice je 645,16 mm, širina matice 44,45 mm. Kitara je opremljena z elektroniko Fishman Sonitone in ima videz in zvok zelo prikupnega Martina, vendar gre za ceno, ki si jo lahko privošči vsak. Druge značilnosti vključujejo večbarvno rozeto s črnilom, črno koriansko matico, izvedbeni umetniški trebušni most (kapljica v sedlu), narejeno iz FSC certificiranega Richliteja s kompenziranim sesalcem iz črnega tusqa in črnimi plastičnimi mostnimi zatiči, kromiranimi stroji za nastavitev zobnikov in umetno želvo pikapolonica. Ta model vključuje trajnostne dele, certificirane z lesom. Jett črna barvna zasnova z ročno drgnjeno površino.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA