Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

MAXXIS Minion 27,5" (584 mm) Black 2.5 Pnevmatika za kolo MTB

4,90
Z zasnovo tekalne plasti, ki spretno uravnava hitrost kotanja z zaviranjem in oprijemom v ovinkih, ni čudno, zakaj je Minion DHF ena najbolj posnemanih pnevmatik v gorskem kolesarstvu. Ne glede na to, ali se vozite po lokalnih poteh, epski dirki...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Pnevmatika za kolo MTB MAXXIS Minion 27,5" (584 mm) Black 2.5 Pnevmatika za kolo MTB

MAXXIS Minion 27,5" (584 mm) Black 2.5 Pnevmatika za kolo MTB

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: ETB85975700 | ID: 1057317

MAXXIS Minion 27,5" (584 mm) Black 2.5 Pnevmatika za kolo MTB

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Z zasnovo tekalne plasti, ki spretno uravnava hitrost kotanja z zaviranjem in oprijemom v ovinkih, ni čudno, zakaj je Minion DHF ena najbolj posnemanih pnevmatik v gorskem kolesarstvu. Ne glede na to, ali se vozite po lokalnih poteh, epski dirki po podeželju, dirkanju endura ali svetovnem pokalu v spustu, obstaja specifikacija Minion DHF, ki ustreza vašim potrebam.

 • Kategorija: Trail, Enduro, Downhill
 • Priporočena uporaba: Vse razmere na progi
 • Priporočena namestitev: Spredaj

TEHNOLOGIJE

3C MAXXTERRA

 • Maxxisova 3C MaxxTerra je vmesna konfiguracija trojne zmesi, ki se uporablja v celotni liniji gorskih pnevmatik. Zmes 3C MaxxTerra ponuja več oprijema kot 3C MaxxSpeed, vendar zagotavlja boljšo obrabo tekalne plasti in manjši kotalni upor kot MaxxGrip, zaradi česar je idealna za vožnjo po brezpotjih v vseh pogojih.

3C MAXXGRIP

Maxxisova zmes 3C MaxxGrip uporablja najbolj lepljivo, najpočasneje odbojno gumo, ki jo ponujamo v pnevmatikah za gorska kolesa. Ta zmes z visokim oprijemom je ista, kot jo uporabljajo vrhunski športniki svetovnega pokala v spustu in enduro svetovnih serijah in je zdaj na voljo v različnih konfiguracijah ohišja, da pokrije vse kolesarje.

 • 3C MaxxGrip + ohišje EXO = lahka vožnja po brezpotju v mokrih / gladkih pogojih
 • 3C MaxxGrip + ohišje EXO+ = Vsestranska vožnja po brezpotjih v mokrih / gladkih pogojih
 • 3C MaxxGrip + ohišje DoubleDown = Enduro dirkalna in e-kolesa
 • 3C MaxxGrip + ohišje za spust = Dirkalna kolesa za spust in dolga potovanja

EXO

 • EXO je material, odporen na reze in obrabo, ki je dodan stranskim stenam mnogih Maxxisovih gorskih in gramoznih koles. Ta gosto tkana tkanina je lahka in zelo prilagodljiva, kar zagotavlja, da zmogljivost pnevmatike ostane nespremenjena. Izberite zaščito EXO za večjo vzdržljivost za vožnjo po gramozu, XC in lahkih brezpotjih.

EXO+

 • EXO+ je Maxxisova srednje obremenjena možnost zaščite pred predrtjem, primerna za vsestransko vožnjo po brezpotjih in lahka e-kolesa. Začnemo s trpežnim ohišjem 60 TPI, dodamo legendarno plast zaščite pred predrtjem EXO na stranskih stenah in jo nadgradimo z majhnim vložkom iz butila okoli kroglice. Trdno ohišje in material EXO ščitita pred poškodbami zaradi kamenja in korenin, medtem ko vložek iz butila ščiti pnevmatiko pred udarci in preprečuje poškodbe platišča.

PODVOJITE (DD)

 • DoubleDown (DD) je rešitev ohišja za enduro dirke in uporabo električnih koles. Dve plasti lahkega materiala ohišja 120 TPI sta združeni z butilnim vložkom na stranski steni, da ustvarita izjemno vzdržljivo pnevmatiko z več povratnimi informacijami na poti kot pnevmatika z ohišjem Downhill. Pnevmatike DoubleDown so nekoliko lažje od pnevmatik za spust, vendar je razlika v ''občutku poti'' tisto, kar obe ločuje. Nekaterim kolesarjem je morda bolj všeč zelo blažena vožnja, ki jo zagotavlja pnevmatika s plaščem Downhill.

ŠIROKA POT

Konstrukcija Wide Trail (WT) optimizira postavitev tekalne plasti in profil pnevmatike na današnjih modernih, širših platiščih. Tradicionalne pnevmatike so zasnovane okoli starejših, ožjih platišč in lahko ustvarijo preveč kvadraten profil pnevmatike, kar povzroči manj kot optimalno zmogljivost. Pnevmatike WT so optimizirane za širino notranjega obroča 35 mm, vendar dokazano delujejo v razponu širine notranjega obroča od 30 do 35 mm, odvisno od kolesarjeve želje.

 • Pnevmatike Maxxis Wide Trail XC so optimizirane za uporabo s platišči z notranjo širino 30 mm, vendar se bodo dobro obnesle tudi na platiščih, ozkih kot 25 mm. Maxxis ne priporoča platišč, širših od 30 mm ali ožjih od 25 mm.

TUBELESS READY

Pnevmatike brez zračnic nudijo kolesarju številne prednosti: sposobnost vožnje z nižjim zračnim tlakom, kar izboljša oprijem; manjši kotalni upor v primerjavi s pnevmatikami z zračnico; in manj možnosti za sploščitev, ker ni cevi. Pnevmatike brez zračnic so označene s črkama ''TR'' na bočnici.

 • Pnevmatike, pripravljene za uporabo brez zračnic, je treba namestiti na platišča, ki so združljiva z zračnicami, in za vzdrževanje tlaka zahtevajo uporabo tekoče tesnilne mase. Tekoče tesnilne mase imajo dodatno prednost tesnjenja majhnih lukenj. Redno preverjajte svojo tesnilno maso in jo po potrebi osvežite, saj se bo sčasoma posušila.

SUPER TACKY (ST)

 • Super Tacky (ST) je posebna zmes z nizkim odbojem in visokim oprijemom, ki se uporablja v izbranih gorskih pnevmatikah.

SPUSK (DH)

 • Kot pove že ime, so Maxxisove pnevmatike za spuščanje navzdol zasnovane za ekstremno uporabo v vseh gravitacijskih aplikacijah, od dirkanja po strmini do vožnje po kolesarskih parkih, proste vožnje do e-koles za dolga potovanja. Pnevmatika Maxxis Downhill je izdelana iz dveh plasti trpežnega materiala ohišja 60 TPI skupaj z velikim vložkom iz butilne gume, ki sega od vsakega roba do bočnice. Butilni vložek pomaga preprečiti uščipnitve, ščiti platišče pred udarci in zagotavlja dodatno stabilnost bočnice.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Posebne lastnosti


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Black

TPI

60


Mere in teža

Širina (inch)

2,5

Teža (g)

1336


Država

Država izvora

Tajvan


Priporočljivi dodatki

Recenzije

4,90 / 5

Glede na število ocen: 15

4 1
3 0
2 0
1 0

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

C

Cornel M.

ro Zastava

Romunija

18.06.2024

V

Virgil C.

ro Zastava

Romunija

23.04.2024

Este o anvelopa de calit. A fost livrată rapid

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
I

Ion N.

ro Zastava

Romunija

06.11.2023

cauciucurile au vrnit super repede si sunt usor de montat cu scule bune, au un grip foarte bun de mtb sau downhill si sunt perfecte ca marime,Eu recomand aceste cauciucuri

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
V

Vojtek Z.

hu Zastava

Madžarska

08.10.2023

Első használat után abszolút pozitív benyomást kelt. Poros, apró köves erdei úton is megfelelő tapadást biztosít.

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
B

Bulga E.

ro Zastava

Romunija

28.09.2023

foarte bune

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.