cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl AE-CAJ6 Artisan Flamenco Cajon Cantina Line 12 3/4"

Flamenco cajon iz kolekcije Artisan Edition - linija Cantina, ki je bila ročno izdelana v Španiji z brezkompromisno izdelavo za najbolj pronicljive igralce in je eden najlepših zvenečih cajonov, ki so na voljo na trgu danes. Vsi uporabljeni...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AE-CAJ6 | ID: 220499

Meinl AE-CAJ6 Artisan Flamenco Cajon Cantina Line 12 3/4"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Flamenco cajon iz kolekcije Artisan Edition - linija Cantina, ki je bila ročno izdelana v Španiji z brezkompromisno izdelavo za najbolj pronicljive igralce in je eden najlepših zvenečih cajonov, ki so na voljo na trgu danes. Vsi uporabljeni materiali in kakovost izdelave, ki so jo uporabili pri gradnji tega cajona, so neprimerljivi in še enkrat poudarjajo Meinlov vodilni položaj na svetu v proizvodnji cajon. Inštrument ima zelo topel in harmoničen celotni zvočni značaj s polnim basovskim spektrom zaradi večje velikosti, v kombinaciji z občutljivim odzivom z zankami, tudi če igramo pri majhni glasnosti. Srednji in osnovni nizki konec sta lepo prisotni v njihovem celotnem frekvenčnem spektru. Opremljen je s 16 navpičnimi strunami, ki so nastavljive od zgoraj, ergonomsko zaobljeno sprednjo orehovo ploščo s konveksnim stikom in kotno igralno površino ter resonančnim telesom iz 9 plasti brezovega lesa. Ostale značilnosti vključujejo satenast zaključek, posebej oblikovane gumijaste noge in izrazito toplotno blagovno znamko. Vključen je ključ za nastavitev. Dimenzije: 324 x 476 x 317,5 mm. Oreh rjava barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Tajska