cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl AE-CAJ9 Artisan Flamenco Cajon Fandango Line 11 1/2"

Flamenco cajon iz kolekcije Artisan Edition - linija Fandango, ki je bila ročno izdelana v Španiji z brezkompromisno izdelavo in skrbnim upoštevanjem zvoka, videza in udobja predvajalnika. Vsi uporabljeni materiali in kakovost izdelave, ki so jo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AE-CAJ9 | ID: 220500

Meinl AE-CAJ9 Artisan Flamenco Cajon Fandango Line 11 1/2"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Flamenco cajon iz kolekcije Artisan Edition - linija Fandango, ki je bila ročno izdelana v Španiji z brezkompromisno izdelavo in skrbnim upoštevanjem zvoka, videza in udobja predvajalnika. Vsi uporabljeni materiali in kakovost izdelave, ki so jo uporabili pri gradnji tega cajona, so neprimerljivi in še enkrat poudarjajo Meinlov vodilni položaj na svetu v proizvodnji cajon. Njegovo 15 mm debelo resonančno telo, izdelano iz masivnega topolovega lesa topole, je v notranjosti vklesano za brezkompromisno kakovost zvoka in je podprto s posebej oblikovanimi nogami iz mehke gume. 16 nastavljivih navpičnih strun je nameščeno ob ergonomsko ukrivljeni sprednji plošči indijskega jabolčnega lesa. Ta les, ki se običajno uporablja v furnirjih in dekorju za dom, temu instrumentu doda presenetljivo lepoto in eleganco. Konveksni stik rok na sprednji plošči omogoča dodaten nadzor, občutljivost in udobje igralca. Vsak uporabnik lahko najde svoj optimalen zvok z nastavitvijo dveh neodvisnih nastavitvenih vijakov na dnu za tesno ali ohlapno vrvico. Vključen je ključ za nastavitev. Dimenzije: 292 x 476 x 305 mm. Indijska barva Heartwood s satenastim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Tajska