cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Meinl CA12T Traditional Caixa 12"

12-palčni aluminijasti caixa, tradicionalni brazilski bobničasti bobni, ki se igra s palicami, je rezani kos katerega koli skupine Samba. Ima sintetične glave za svetle, prodorne tone in rezanje platišč. Njegova vloga je odigrati kot hitro in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
Prodaja končana
Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: CA12T | ID: 220521

Meinl CA12T Traditional Caixa 12"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

12-palčni aluminijasti caixa, tradicionalni brazilski bobničasti bobni, ki se igra s palicami, je rezani kos katerega koli skupine Samba. Ima sintetične glave za svetle, prodorne tone in rezanje platišč. Njegova vloga je odigrati kot hitro in visoko kontrapunktno linijo do globljih Surdos in Repenique srednjega dosega. Ta caixa ima dodatno globoko lupino za poln zvok. Kača je narejena iz para kitarskih strun, zavarovanih s posebno napetostno napravo. Platišča so zavarovana s šestimi vtičnimi nastavki. Vsi robovi so gladko končani za udobje igralca. Strojna oprema je kromirana za obstoj odličnega izgleda. Caixa je opremljena z glavami, na katerih je na spodnji strani natisnjen Meinlov logotip. Ta patentirana tehnika zagotavlja, da se črnilo na logotipu ne bo utrgalo na palice in na glavi dalo razmazanih barv. Vključen je ključ za nastavitev. Dimenzije: 12 ”x 6” (305 x 152 mm).

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Material

Material


Država

Država izvora

Tajska