Menjava blaga do 30 dni

Muziker ponuja dva načina odstopa od pogodbe v primeru nezadovoljstva s prejetimi izdelki. Pri standardnem postopku odstopa od pogodbe nam na lastne stroške pošljete izdelke, mi pa vam vrneme nakupno ceno izdelkov.  

Druga možnost pa je odstop od pogodbe z zamenjavo blaga za druge izdelke.

V primeru, da je vrednost izdelka, katerega želite zamenjati nižja od 50 EUR, morate sami poskrbeti za vračilo izdelka nazaj k nam. Muziker pa bo zamenjavo nazaj k Vam poslal brezplačno.

Vračilo izdelkov je mogoče vse do 30 dni od njihovega prejema, a po izteku zakonsko določenih 14 dni za vračilo, sprejemamo samo brezhibne izdelke z originalno embalažo brez znakov uporabe ali kakršnih koli poškodb.

Prednosti
Popolnoma enostavno...

in pošljite ga na e-poštni naslov:

slovenija@muziker.com

Zakaj to počnemo?

Vi ste nam izkazali zaupanje s tem, da se pri nas nakupovali. Sedaj bi se Vam za to izkazano zaupanje radi zahvalili. Ponujamo Vam nekaj, česar ne dobite v nobeni drugi spletni trgovini.

Pravica do odstopa od pogodbe ni mogoča v naslednjih primerih:

Prosimo Vas, da po svojih najboljših močeh blago zaščitite pred poškodbami in nečistotami.

Če še imate prvotno embalažo, nam blago vrnite v njej, skupaj s polno opremo in vsemi dodatki. Za povratno pošiljanje prosimo uprabite prvotni paket oziroma pošiljko. Če paketa v katerem ste blago prejeli več nimate, poskrbite za ustrezno zaščitno embalažo in s tem preprečite dodatnim poškodbam blaga. Prosimo, da pred vrnitvijo ali zamenjavo izdelka tega zapakirate v originalno embalažo in embalažo ovijete z dodatno zaščitno folijo, tako da se tudi originalna embalaža izdelka ne bo poškodovala med prevozom. Po domače, izdelek in embalažo vrnite v enakem stanju, kot Vam je bil poslan.

Odstop od pogodbe in darilni kuponi

Blago kupljeno z darilnim bonom Muziker Gift Card je mogoče vrniti (odstop od nakupne pogodbe). Uporabniku ne bo vrnjena polna finančna vrednost nakupa, ampak nov darilni bon Muziker Gift Card v enaki vrednosti nakupa, katerega lahko uporabi pri svojem naslednjem nakupu v spletni trgovini Muziker. Rok za odstop od nakupa je 30 dni od prejema izdelka. V primeru, da je kupec doplačal vrednost izdelka nad vrednost darilnega bona, mu bo razlika vrnjena finančno.

© 2004-2019 Muziker | Menjava blaga
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj