cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Michael Kelly CC537 Hint Black

7-strunska električna kitara s karoserijsko obliko v obliki črke T, ki ponuja eleganten videz, neverjeten zvok in veliko zračnost. Telo instrumenta je narejeno iz jelševega lesa in ima plamen javorjev vrh in belo vezavo. V javorjevem javorjevem...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CC537HBK | ID: 220005

Michael Kelly CC537 Hint Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

7-strunska električna kitara s karoserijsko obliko v obliki črke T, ki ponuja eleganten videz, neverjeten zvok in veliko zračnost. Telo instrumenta je narejeno iz jelševega lesa in ima plamen javorjev vrh in belo vezavo. V javorjevem javorjevem vratu je nameščena palica palisavega lesa z 22 prečkami. Dolžina lestvice je 647,7 mm. Kitara je v položaju vratu in mostu opremljena z dvema direktno nameščenima pickapama Rockfield Fat Ass 7. Zvok lahko nastavite s tipkami za glavno glasnost in glavno tono ter s 3-smernim stikalom. Ostale značilnosti vključujejo glavo MK 6 Classic, izdelano iz javora Bird's Eye, hitro črno najlonsko vrvico z matico, glavice strojev MK-litje, črno okovje in nastavljiv most MK7. Namig Črno barvno oblikovanje.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska