cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

MOOG MF Chorus MKII

4,75
Analogna stopalka z zborom na osnovi brigade za električno kitaro ali bas kitaro, ki lahko ustvari široko paleto učinkov zborov in vibrato v mono ali stereo izhodnih načinih. Poleg zbora in vibrata lahko s tipkami Čas in povratne informacije...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: MFS-CHORUS-02 | ID: 220637

MOOG MF Chorus MKII

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Analogna stopalka z zborom na osnovi brigade za električno kitaro ali bas kitaro, ki lahko ustvari široko paleto učinkov zborov in vibrato v mono ali stereo izhodnih načinih. Poleg zbora in vibrata lahko s tipkami Čas in povratne informacije manipulirate, da zvok pretvorite v večoktavno zakasnitev z zaskokom klopa s skoraj neskončnimi sledmi odmeva. Poleg tega so na pedali še tipki za nastavitev hitrosti in globine, stikalo Mix s tremi položaji in stikalo Mono / Stereo ter zagotavlja vhodni pedalni vhod, ki je dodeljen regulaciji hitrosti. Ni treba posebej poudarjati, da ima pedal pravo obvodno vezje in trdno ohišje iz litega aluminija. Dimenzije: 144 x 83 x 58 mm. Teža: 0,5 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,75

Rastislav D.

Splošni vtis

Datum
20.03.2017

Sexy vec a zvukovo úplná fajnšmekerina.