cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

PageFlip Cicada Bluetooth Pedal

2,65
Brezžični pedal Bluetooth za obračanje strani digitalnih dokumentov, zbirke slik ali spleta, ki je združljiv z Windows, Mac, iOS, Android ali Linux, tudi z bralnikom Kindle Fire HD. S pritiskom na dve stopalki lahko obračate ali premikate strani...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: PFCICADA01 | ID: 221192

PageFlip Cicada Bluetooth Pedal

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Brezžični pedal Bluetooth za obračanje strani digitalnih dokumentov, zbirke slik ali spleta, ki je združljiv z Windows, Mac, iOS, Android ali Linux, tudi z bralnikom Kindle Fire HD. S pritiskom na dve stopalki lahko obračate ali premikate strani v različnih smereh. Ponuja robustno konstrukcijo v črni barvi, čas inaktivacije 10 minut pred preklopom v stanje mirovanja, programe, ki jih je mogoče programirati (gor / Dn, puščice levo / desno, puščice gor / dol, levi / desni klik miške, prostor / Enter) ali Bluetooth povezava (različica 3.0 in novejše). Vir napajanja sta dve AA bateriji (življenjska doba približno 200 ur) ali USB kabel. Priložen je napajalni kabel USB, navodila za uporabo Quickstart. Dimenzije: 170 x 117 x 33 mm, teža: 135 g.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

2,65

Hubert H.

Splošni vtis

Datum
31.12.2015

für zu Hause reicht es,auf der Bühne ist es zu filigran