cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste PST 5 Essential Set 14/18

Čimbalni komplet iz serije PST 5, ki je vstop v svet bronastih činel Paiste in od uvedbe leta 2005 še naprej najboljši prodajalec. Glede na nedavne glasbene trende je serijo PST5 zasnovala švicarska skupina za razvoj zvoka Paiste: činele so...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: PA-068ES14 | ID: 220924

Paiste PST 5 Essential Set 14/18

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Čimbalni komplet iz serije PST 5, ki je vstop v svet bronastih činel Paiste in od uvedbe leta 2005 še naprej najboljši prodajalec. Glede na nedavne glasbene trende je serijo PST5 zasnovala švicarska skupina za razvoj zvoka Paiste: činele so svetlejše, kar povzroča globlji, toplejši zvok ob ohranjanju svetlega osnovnega značaja in povečano prožnost, kar prinese bolj privlačen občutek. Ta komplet vsebuje 14-palčni hitri klobuk in 18-palčno vožnjo, ki sta narejena iz zlitine CuSn8 Bronze, znane tudi kot "Bronza 2002". Oddajajo svetel, čist in energičen zvok s polnimi funkcionalnimi in zelo glasbenimi lastnostmi, primernimi za vse nastavitve glasnosti in celoten razpon glasbenih stilov.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Cymbal Set


Lastnosti

Set

Da


Pakiranje

Sestava kompleta


Mere in teža

Premer

14", 18"


Država

Država izvora

Nemčija