cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste PST 5 Ride 20

Težka 20-palčna “skakalna” cimbala iz serije PST 5, ki je vstop v svet bronastih cimbalov Paiste in od uvedbe leta 2005 še naprej najbolj prodajana. Glede na nedavne glasbene trende je serijo PST5 zasnovala švicarska skupina za razvoj zvoka...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: PST5-RC-20 | ID: 220917

Paiste PST 5 Ride 20

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Težka 20-palčna “skakalna” cimbala iz serije PST 5, ki je vstop v svet bronastih cimbalov Paiste in od uvedbe leta 2005 še naprej najbolj prodajana. Glede na nedavne glasbene trende je serijo PST5 zasnovala švicarska skupina za razvoj zvoka Paiste: činele so svetlejše, kar povzroča globlji, toplejši zvok ob ohranjanju svetlega osnovnega značaja in povečano prožnost, kar prinese bolj privlačen občutek. Ta trk je narejen iz zlitine CuSn8 Bronze, znane tudi kot "Bronza 2002", in daje svetel, poln in energičen zvok z ozkim dosegom in čisto mešanico. Omogoča občutek, dolgotrajen in svetleč zvok palic. Skratka, to je močan trkani cimbal z rezalnim napadom, zelo primeren za množične poudarke v rocku, hard rocku in drugih glasnih glasbenih slogih.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Nemčija