cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Pianonova SC-10-R SET

Digitalni klavirji | Koda izdelka: SC-10-R-SET | ID: 217796

2x
Ni več v prodaji
Pianonova SC-10-R SET
Primerjaj 4 alternative tega izdelka

Ta izdelek se je prenehal izdelovati ali pa ni več del naše ponudbe.
Iščete zamenjavo?

+38617778667 Napišite nam

Pianonova SC-10-R SET

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Priročen nabor zanesljivih izdelkov, ki se ujemajo in izberejo, da prihranite svoj čas in denar. Vsebuje digitalni klavir Pianonova SC-10-R, dinamične slušalke Superlux HD-681 v sivi barvi in Bespeco SG 103 z zaključkom iz palisandra. Pianonova SC-10-R je eleganten digitalni klavir s tankim dizajnom, 88 tipkami z razvrščeno mehaniko Hammer-Action in pedali Sustain / Soft za akustični klavir, ki ponuja 64-glasovno večglasje in 15 zvokov, ki jih je mogoče upravljati s pomočjo 5 gumbov za hitro izbiro in 1 spremenljivi gumb. Nastavitev ponuja različne funkcije: uglaševanje, oktava, odziv na dotik, razdeljena točka, lokalno, glasovno razvrščanje, shranjevanje, ponastavitev in uravnoteženje glasnosti. Klavir ima tudi učinke Reverb in Chorus z namenskimi nadzornimi gumbi, gumbom Transpose, gumbom Tempo, funkcijo Metronome ali funkcijo izenačevalnika, plus 10 vgrajenih orkestrskih skladb in 58 učnih pesmi za levo in desno roko. Omogoča tudi funkcijo snemanja z zmogljivostjo pomnilnika do 2 skladb, vgrajenim LED zaslonom in ojačevalnikom z izhodno močjo 2 x 10 W. Klavir je opremljen z dvema izhodoma za slušalke za tiho vadbo, vhodom in izhodom povezav, MIDI vhodno / izhodno povezavo in Vrata USB. Dimenzije: 1398 x 343 x 780 mm. Barvno oblikovanje iz palisandra. Superlux HD-681 so dinamične studijske slušalke s pol odprto konstrukcijo iz serije HD681, ki združujejo visokokakovostne zvočne zmogljivosti s sodobnim dizajnom in ponujajo 3 neodvisne zvočne profile z različnimi znaki. Opremljeni so z neodimovimi železnimi gonilniki s premerom 50 mm, snemljivim 1 m in 3 m ravnim, enostranskim kablom in 3,5 mm stereo pozlačenimi konektorji. Ušesne blazinice so narejene iz gladkega umetnega usnja in zagotavljajo veliko udobja tudi med dolgotrajno uporabo. Slušalke delujejo s frekvenčnim odzivom 10-30000 Hz, nominalno impedanco 32 Ohm in občutljivostjo 98 dB SPL. Vključena je torba za slušalke in en par dodatnih velur blazinic. Teža (brez kabla): 276 g. Siva barva. Bespeco SG 103 je drobno oblikovan vrtljiv lesen stol z okroglim sedežem in nastavljivo višino od 47 do 60 cm. Tri noge zagotavljajo veliko stabilnost, odstranljiv blazinasti sedež s premerom 35 cm in vinilna površina pa zagotavljata eleganten videz in udobje tudi po daljši uporabi. Les je obarvan v stilu palisandra in ima lak. Barva sedeža: črna. Teža: 4 kg. Največja nosilnost: 100 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Barva

Konča

Mat

Set

Da

Polifonija

64

Število zvokov

Arranger

Ne

Izdelki v kompletu

1 x

Pianonova SC-10-R

Pianonova SC-10-R

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Eleganten digitalni klavir s tanko zasnovo, 88 tipk z mehaniko Graded Hammer-Action in Sustain / Soft pedali za akustični občutek klavirja, ki ponuja 64-glasovno večglasje in 15 zvokov, ki jih je mogoče nadzorovati s pomočjo 5 gumbov za hitro izbiranje in 1 gumba za spreminjanje. Nastavitev ponuja različne funkcije: Uglaševanje, Octave, Odziv na dotik, Split point, Lokalno, Vokalno ocenjevanje, Shranjevanje, Ponastavitev in Uravnavanje glasnosti. Klavir ima tudi učinke Reverb in Chorus z namenskimi kontrolnimi gumbi, gumb za prenos, tipko Tempo, funkcijo Metronome ali funkcijo Equalizer, plus 10 vgrajenih orkestralnih pesmi in 58 učnih pesmi za levo in desno roko. Omogoča tudi snemalno funkcijo z do 2 posnetki pomnilnika, vgrajenim LED zaslonom in ojačevalnikom z izhodno močjo 2 x 10 W. Klavir je opremljen z dvema izhodoma za slušalke za tiho prakso, povezavo vhoda in izhoda, povezljivostjo MIDI in izhodom ter Vrata USB. Dimenzije: 1398 x 343 x 780 mm. Barvno oblikovanje palisander.

1 x

Bespeco SG 103 RW

Bespeco SG 103 RW

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Fino oblikovan vrtljiv leseni stolček z okroglim sedežem in nastavljivo višino od 47 do 60 cm. Tri noge zagotavljajo veliko stabilnost, odstranljiv oblazinjen sedež s premerom 35 cm in vinilno površino pa nudi eleganten videz in udobje tudi po daljši uporabi. Les je obarvan v roza lesu in ima lak. Barva sedeža: črna. Teža: 4 kg. Največja nosilnost: 100 kg.

1 x

LEWITZ HP580

LEWITZ HP580

To je samodejni prevod s programsko opremo:

HP580 je napol odprta slušalka za spremljanje, ki je edinstveno zasnovana za profesionalne priložnosti spremljanja. Ima odličen naravni zvok, je zelo lahek in trpežen ter ima edinstven in moden dizajn:
vse to omogoča različne priložnosti spremljanja.

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

2x

5

Imate Pianonova SC-10-R SET , ali ste ga že uporabljali?

Ola P.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
24.01.2017

Velka spokojnost

Magdalena Z.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
08.12.2015
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj