cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprajmi vse piškotke

Pioneer Dj DJM-750MK2 Cover SET

DJ mešalne mize | Koda izdelka: DJM-750MK2-SET | ID: 368212

Pioneer Dj DJM-750MK2 Cover SET

Pioneer Dj DJM-750MK2 Cover SET

To je samodejni prevod s programsko opremo:

GLAVNA SLIKA KOMPLETA JE Ilustrativna! - SET z dodatki za znižano ceno. Prej ali slej boste potrebovali dodatke in potrošno matično ploščo. Če se odločite za nakup zdaj, boste prihranili veliko denarja in časa. Kasneje se s tem ni treba ukvarjati, poleg tega pa imate zagotovilo, da dodatki, ki so vključeni v poseben SET, popolnoma ustrezajo instrumentu.

Priporočljivi dodatki

DJ slušalke, Zaščitni pokrovi AUDIO, Torbe in kovčki za DJ opremo, Faderji, crossfaderji, Kabli za mikrofone, Audio kabli

Parametri in specifikacija

Izdelki v kompletu

1 x

Pioneer Dj DJM-750 MK2

Pioneer Dj DJM-750 MK2

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Stopite do DJ-jeve stojnice brez težav z DJM-750MK2, 4-kanalnim mešalnikom, ki podeduje ključne lastnosti in oblikovalske elemente od DJM-900NXS2, ki ustvarja nastavitev v klubskem stilu v kombinaciji s profesionalnimi CDJ ali XDJ multi predvajalniki. Zahvaljujoč gladkim krivuljam na EQ-ju in faderskih kanalih lahko izvajate brezhibne mešanice na DJM-750MK2. Magvel crossfader, podedovan od DJM-900NXS2, daje natančen odziv in zagotovljen občutek tudi pri najbolj zapletenih tehnikah praskanja. Mešanje na DJM-750MK2 se počuti nagonsko zaradi zasnove postavitve s 4 kanali in zaslonom, ki črpa po lastnostih profesionalnega mešalnika DJM-900NXS2, kar vam omogoča, da vadite v klubskih pogojih. Svojim mešanicam dodajte teksturo in vonj s profesionalnim FX-om, podedovanim od DJM-900NXS2. 2 efektni enoti združujeta Sound Color FX in Beat FX - vključno s frekvenco FX -, kar vam daje svobodo ustvarjalnosti z zvokom, medtem ko ste vedno v kontroli. Izberite med Aux ali Vstavi pošiljanje / vrnitev, če želite povezati različne vrste enot FX na napravah iOS, kot so FX aplikacije, sintetizatorji in vzorčevalci, in jih kombinirajte z notranjim FX mešalnikom. Preprosta povezava prek USB-ja bo zagotovila visokokakovosten zvok. Ne glede na to, ali se igrate z digitalnimi ali analognimi viri, visokokakovosten zvok ustvarja 64-bitni digitalni procesor signalov, tehnologija odmiranja, 32-bitni A / D pretvornik in 32-bitni pretvornik D / A. EQ in faders za kanale na DJM-750MK2 imajo krivulje, enakovredne tistim na DJM-900NXS2, kar je tudi navdihnilo Magvel cross fader. Slednji je gladek, natančen in trpežen za več kot 10 milijonov gibov, njegov zaostanek pri rezanju pa je izboljšan za bolj zagotovljeno in odzivno delovanje. Dobite licenčni ključ rekordbox dj, ki je v paketu s tem regulatorjem. Preprosto aktivirajte licenčni ključ za našo programsko opremo DJ, priključite krmilnik in začnite DJ.

1 x

Decksaver Pioneer DJM-750MK2 Cover

Decksaver Pioneer DJM-750MK2 Cover

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Polikarbonatna prevleka, zasnovana tako, da ustreza Pioneerju DJM-750MK2. Nočni klubi in strokovnjaki po vsem svetu zaupajo, da bodo ohranili življenjsko dobo svoje opreme. Po meri narejen iz zelo močnega polikarbonata, da zaščitite svoje naprave, faders in krmilje med prevozom. Vsak nahrbtnik je opremljen po meri za popolno prileganje, hkrati pa omogoča, da naprava pripravi kable.

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0

Imate Pioneer Dj DJM-750MK2 Cover SET , ali ste ga že uporabljali?

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DJM-750MK2 Cover SET
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj