cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.

Program zvestove in ugodnosti za naše kupce MUZIKER KLUB

Biti član Muziker kluba je kot letenje v prvem razredu, nastanitev v najboljših hotelih in večerja v mišelin restavraciji. Povsod ste lahko prepričani v popolno kvaliteto storitev in absolutno pozornost personala.
Članstvo v Muziker klubu je za vse, ki želijo prihraniti in hrakti vedo točno, kam bi svoj denar radi investirali. To ni zgolj navadna kartica zvestega kupca, to je odskočna deska na vrh lestvice uspehov. Zate.

Kako se včlaniti?

Vsak kupec se lahko včlani v Muziker klub. Dovolj je enostavna registracija ob registraciji uporabnika na naši spletni strani. Po uspešni regstraciji preko e-maila pošljemo neprenosno kartico zvostobe in od tega trenutka dalje lahko uživaš v ugodnostih, ki so na voljo samo za člane. Registracija "za nazaj" ni mogoča in članstvo preneha veljati s preklicom registracije ali izločitvijo člana s strani Muzikerja.

Nakupovanje prinaša nagrade v obliki točk

Princip je enostaven. Za vsak nakup te nagradimo s točkami. Število točk, katere lahko prejmeš ob nakupu, je napisano pri vsakem izdelku posebej. Po nakupu so točke najprej 30 dni rezervirane in po preteku možnosti vračila izdelka, se aktivirajo in lahko jih uporabiš po želji. Če se ob nakupu odločiš za podaljšano možnost vračila na 60 ali 90 dni, bodo točke rezervirane do izteka roka za možnost vračila blaga. Pri naslednjem nakupu (po aktivaciji točk) lahko enostavno izbereš kakšen del sume v košarici (lahko tudi celoto) boš poravnal/a z zbranimi točkami.

Stanje točk na klubskem računu

Trenutno stanje točk si lahko kadar koli ogledaš v svojem osebnem profilu uporabniškega računa. Ampak pozor! Nagrado za zvestobo prejmejo samo najbolj zvesti! Če v obdobju 6 mesecev od poslednjega nakupa ne izvedeš novega nakupa, se število tvojih točk zmanjša za polovico. Na drugi strani pa tudi že najmanjši nakup podaljša veljavnost točk za naslednjih 6 mesecev. Zahtevam za pripis oziroma prejtje točk pred veljavno registracijo žal ne moremo ugoditi.

Plačilo s točkami

Pri nakupu v naši spletni trgovini se lahko sam odločiš, kako velik del plačila bo izveden s točkami. Točke se v košarici enostavno spremenijo v denar in celotna vrednost nakupa se zmanjša za izbrano vrednost. Vsakih 100 točk bo pocenilo tvoj nakup za 1 EUR, torej 200 točk prinese 2 EUR popusta in tako naprej. Točke lahko (če jih imaš dovolj) porabiš za celotno plačilo vrednosti nakupa.

Vračilo izdelkov vse do 30 dni

Glede možnosti za vračilo blaga smo precej tolerantni. Člani kluba imajo za to kar dva krat več časa kot navaden uporabnik. Kupljene izdelke lahko torej vrnete do 30 dni brez navedbe razloga (za razliko od zakonsko določenih 14 dni). Za nepoškodovane izdelke v originalni embalaži damo članu kluba v podaljšanem roku finančni kupon v realni vrednosti izdelka, katerega lahko uporabi za naslednji nakup. Kategorije izdelkov, katerih zaradi svoje narave uporabe ni mogoče vrniti, so navedene v splošnih pravilih in pogojih uporabe.

Podaljšana 3-letna garancija

Medtem, ko ima povprečen uporabnik samo 2-letno garancijo, ponujamo članom našega kluba kar 3 leta garancije. Napako, katera bo reklamirana v času podaljšane garancije bomo popravili na lastne stroške in če bo napaka tako huda, da je ne bo mogoče odpraviti, prejmeš od nas kupon za nakup novega izdelka v ekvivalentni vrednosti starega. Podaljšana garancija se seveda ne veže na potoršni material, posebno pokvarljive izdelke, izdelke z odprto embalažo in izdelke, ki že ob nakupu niso bili novi. Samo potrošnik je upravičen do podaljšane garancije. Vsako reklamaicijo bomo probali rešiti kar najhitreje, a v posebno zahtevnih primerih si pridržujemo pravico trajanja več kot 30 dni.

Crème de la Crème

Konstantno se trudimo za kar najdaljši seznam praktičnih ugodnosti. Cenimo si vsakega uporabnika, a našim članom želimo ponuditi samo najboljše od najboljšega. Za vse, ki poleg ekstra porcije smetane želijo še največjo češnjo na vrhu. Resničen crème de la crème je na voljo vsem, ki redno sledijo naši spletni strani.


komplete kontrol m32

Podrobnosti o klubski politiki.
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj