cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

RockBoard Club PD FC

3,87
Ta izdelek je počen. Pedalboard z robustno aluminijasto konstrukcijo z dimenzijami 43 x 31 cm x 7 cm in težo 1,22 kg v črni barvni različici, ki je priložena kovčku. Ohišje je izdelano iz les-aluminijaste konstrukcije s kovinskimi vogali in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: RBO-CLUB-FC | ID: 220962

RockBoard Club PD FC

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ta izdelek je počen.

Pedalboard z robustno aluminijasto konstrukcijo z dimenzijami 43 x 31 cm x 7 cm in težo 1,22 kg v črni barvni različici, ki je priložena kovčku. Ohišje je izdelano iz les-aluminijaste konstrukcije s kovinskimi vogali in aluminijastimi robovi, ima kovinski ročaj, ključavnice in posebne varnostne točke z luknjami za navoj (premer max. 6,5 mm).

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Notranja obloga je iz trde pene s 6 cm zgornjim slojem mehke pene. Ohišje ima 4 gumijaste noge na dnu in ob strani ohišja (dolžina 1,5 cm, premer 2,5 cm). Notranje mere: 44 x 42 x 11 cm, zunanje mere: 48 x 45 x 19 cm, teža: 5,32 kg. Paket vključuje tudi Velcro trakove z lepilno podlago in komplet za montažo napajalnika RockBoard Voodoo Lab.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Lastnosti

Barva

Feet


Material

Material

Les


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 8 uporabniških recenzij:

3,87

Bruno K.

Splošni vtis

Datum
13.05.2021

One side of the flight case broke randomly. The case was stored in my bedroom and never left it. Even I got this for the price of 60% of usual one, I wouldn't buy it if I was aware of the quality. Shame! The pedalboard itself is ok.

Michal V.

Splošni vtis

Datum
10.04.2016
Ocenjena varianta

Levnější varianta místo Pedaltrainu. Konstrukce svařená křivě, taška od vietnamců, dodaný sucháč nelepí, stahovací pásky nedrží. Je to sice stále jen místo, kde šlapu na efekty, ale za tu cenu zklamání.

Marek Z.

Splošni vtis

Datum
29.04.2015
Ocenjena varianta

Skvely pedal board. Vosiel mi aj WAH pedal bez problemov a k nemi 5 krabiciek a este vidim miesto :)