cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

RockBoard Power Pit

4,65
Vsestransko večnamensko napajanje za efektne stopalke, ki oddaja 4 x 9V izhode (skupaj 500 mA), 3 izhode z nastavljivo napetostjo (7,9V-9,4V) za simulacijo baterije in še en izhod z nastavljivo napetostjo (9, 12, 15, 18V ). Poleg tega obstaja še...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: RBO-POWER-PIT | ID: 220281

RockBoard Power Pit

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vsestransko večnamensko napajanje za efektne stopalke, ki oddaja 4 x 9V izhode (skupaj 500 mA), 3 izhode z nastavljivo napetostjo (7,9V-9,4V) za simulacijo baterije in še en izhod z nastavljivo napetostjo (9, 12, 15, 18V ). Poleg tega obstaja še en napajalni kabel za oskrbo dodatnih naprav. Uporabnik lahko pregleda nastavitve napetosti preko zaslona in prilagodi krmilne napetosti (LDV), ki simulirajo delovanje baterije. Napajalnik ima tudi izmenljivo varovalno varovalko in deluje z vhodno napetostjo 110V-240V, kar je idealna naprava za turneje. Priložen je tudi Allen ključ za nastavitev LDV (2 mm, L šestkotni ključ); 8 napajalnih kablov za efektne naprave z 2,1 mm sodi, vsaka s kotnim in ravnim koncem, dolžine 50 cm; IEC napajalni kabli (stenska vtičnica za IEC žensko); in rezervne varovalke (4 x 500mA, 250V). Dimenzije: 170 x 90 x 50 mm (vključno s stopali). Teža: 910 g.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število izhodov

8


Vhodi in izhodi

Polarnost


Napajanje

Napetost

Vrsta polnilca

Vrsta priključka


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,65