cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

RockBoard Stage Pedalboard with Flight Case Arena

4,50
Pedalboard z robustno aluminijasto konstrukcijo z dimenzijami 81 x 40 x 9 cm v črni barvni različici, ki je priložen torbici za let. Kovček je izdelan iz leseno-aluminijaste konstrukcije s kovinskimi vogali in aluminijastimi robovi, ima kovinski...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RBO-ARENA-FC | ID: 220961

RockBoard Stage Pedalboard with Flight Case Arena

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pedalboard z robustno aluminijasto konstrukcijo z dimenzijami 81 x 40 x 9 cm v črni barvni različici, ki je priložen torbici za let. Kovček je izdelan iz leseno-aluminijaste konstrukcije s kovinskimi vogali in aluminijastimi robovi, ima kovinski ročaj, ključavnice in posebne varnostne točke z luknjami za navoje (premer največ 6,5 mm).

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Notranje oblazinjenje je iz trde pene s 6 cm zgornjo plastjo mehke pene. Ohišje ima 4 gumijaste noge na dnu in 2 ob strani ohišja (dolžina 1,5 cm, premer 2,5 cm) in 2 gumijasti kolesi. Zunanje mere: 98 x 46 x 19 cm. V paketu so tudi Velcro trakovi z lepilno podlago in komplet za namestitev napajalnika RockBoard Voodoo Lab.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,50