cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Rockshox Revelation RC DebonAir 29'' 120mm

Vilice | Koda izdelka: 00.4020.562.005 | ID: 388526

Rockshox Revelation RC DebonAir 29'' 120mm

Rockshox Revelation RC DebonAir 29'' 120mm

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Razodetje je odraslo in pripravljeno na raziskovanje, kamor koli se pot lahko obrne. V paketu Revelation je na voljo posodobljena zračna vzmet DebonAir, združena z blažilnikom Motion Control in 35 mm Fast Black zgornjimi cevmi.

TEHNOLOGIJA

  • Brezžični žetoni

Brezžični žetoni vam omogočajo enostavno prilagajanje zmogljivosti zračne vzmeti, ki najbolje ustreza vašemu načinu vožnje in željam vzmetenja. Če dodate brezžične žetone, ki jih je enostavno namestiti, spremenite krivuljo zračne vzmeti, da se po velikem zadetku uprete od spodaj, kar agresivnim kolesarjem omogoči močnejši napad na pot. Odstranjevanje žetonov brez dna naredi krivuljo zračne vzmeti bolj linearno, izboljša občutek vzmetenja za določene vrste terena ali stanja poti in zagotovi, da vozniki, ki niso agresivni spredaj, izkoristijo 100% potovanja svojih vilic.

  • DebonAir

Lahka, zelo prilagodljiva zračna vzmet, zasnovana tako, da skozi celotno vožnjo nudi konstanten občutek, podoben tuljavi - brez napora absorbira najmanjše zadetke in sledi najmanjšim spremembam terena.

  • Nadzor gibanja

Blaženje funkcije Motion Control je brez videza, učinkovito in ponuja preprosto nastavitev kompresije pri nizki hitrosti, povezano z izpušnim ventilom.

  • Sag gradienti

Merilni gradienti, ki prikazujejo trenutne nastavitve sag in potovanja, so priročno nameščeni na zgornjih ceveh, tako da vedno veste, koliko potovanja vozite. Tega ne boste našli nikjer drugje kot RockShox.

  • POSPEŠEK

BOOST je standardna specifikacija koles in pogonskih sklopov, ki odpira priložnost za izboljšano geometrijo okvirja s krajšimi obstoji verige, širšimi in bolj togimi zgibi vzmetenja, večjo ponudbo možnosti verižnikov, pa tudi večjo razdaljo za večje pnevmatike in širša, trša kolesa.

  • Torque Caps

Torque Caps krepijo vez med pestjo in osipanjem vilic, povečana površina pa ju povezuje. To ustvarja močnejši, tožji vmesnik, ki vam omogoča bolj odzivno sprednje kolo in več nadzora. Tako se osredotočite na najpomembnejšo povezavo med kolesom in stezo.

Parametri in specifikacija

Uporaba kolesarskega športa

Hod

Premer koles

Standardna os

Steerer Diameter

Tip zavore

Držalo zavore

Post Mount

Teža (g)

Možnosti nastavitve

Air Chamber Pressure, Air Chamber Volume, Compression, Lockout, Rebound

Barva

Država izvora

Tajvan

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate Rockshox Revelation RC DebonAir 29'' 120mm , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj