cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Rockshox SID Ultimate Race Day DebonAir 29'' 120mm

Vilice | Koda izdelka: 00.4020.548.000 | ID: 388524

Rockshox SID Ultimate Race Day DebonAir 29'' 120mm

Rockshox SID Ultimate Race Day DebonAir 29'' 120mm

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vožnja s SID Ultimate pomeni, da se upoštevajo vse podrobnosti. Pakirano v trdno, lahko 35-milimetrsko podvozje in opremljeno z najlažjim blažilnikom, ki smo ga kdajkoli izdelali - Charger ™ Race Day. Popolnoma uravnoteženo, da zadovolji vaše potrebe po hitrosti XC.

TEHNOLOGIJA

  • Brezžični žetoni

Brezžični žetoni vam omogočajo enostavno prilagajanje zmogljivosti zračne vzmeti, ki najbolje ustreza vašemu načinu vožnje in željam vzmetenja. Če dodate brezžične žetone, ki jih je enostavno namestiti, spremenite krivuljo zračne vzmeti, da se po velikem zadetku uprete od spodaj, kar agresivnim kolesarjem omogoči močnejši napad na pot. Odstranjevanje žetonov brez dna naredi krivuljo zračne vzmeti bolj linearno, izboljša občutek vzmetenja za določene vrste terena ali stanja poti in zagotovi, da vozniki, ki niso agresivni spredaj, izkoristijo 100% potovanja svojih vilic.

  • DebonAir

Lahka, zelo prilagodljiva zračna vzmet, zasnovana tako, da skozi celotno vožnjo nudi konstanten občutek, podoben tuljavi - brez napora absorbira najmanjše zadetke in sledi najmanjšim spremembam terena.

  • Sag gradienti

Merilni gradienti, ki prikazujejo trenutne nastavitve sag in potovanja, so priročno nameščeni na zgornjih ceveh, tako da vedno veste, koliko potovanja vozite. Tega ne boste našli nikjer drugje kot RockShox.

  • POSPEŠEK

BOOST je standardna specifikacija koles in pogonskih sklopov, ki odpira priložnost za izboljšano geometrijo okvirja s krajšimi obstoji verige, širšimi in bolj togimi zgibi vzmetenja, večjo ponudbo možnosti verižnikov, pa tudi večjo razdaljo za večje pnevmatike in širša, trša kolesa.

  • Maxima plišasta tekočina

Razvit z najhitrejšimi dirkači na svetu v najtežjih svetovnih krogih. Maxima Plush Fluid je zasnovan za zaščito pred obrabo vzmetenja, zmanjšanje trenja in utišanje blažilnikov, hkrati pa ohranja enakomeren občutek pri vseh temperaturah.

  • SKF tesnila

Vsi imajo radi dobro sodelovanje, zato že več kot 5 let sodelujemo s SKF, svetovno najboljšim proizvajalcem pečatov. Skupaj bomo poskrbeli za izjemno majhna torna tesnila brisalcev, manj utrujenosti in neprimerljiv občutek vzmetenja, hkrati pa bomo umazanijo ohranili tam, kamor spada - ker nihče noče umazanije tam.

  • Blažilnik za polnilne dirke

Blažilnik, zgrajen za hitrost. Najlažji blažilnik proizvodnje. Kdaj. Zmogljivost, trdno zaskočena, omogoča okrepitev vzponov in razbijanje sprintov.

Parametri in specifikacija

Uporaba kolesarskega športa

Hod

Premer koles

Standardna os

Steerer Diameter

Tip zavore

Držalo zavore

Post Mount

Teža (g)

Možnosti nastavitve

Air Chamber Pressure, Air Chamber Volume, Compression, Lockout, Rebound

Barva

Država izvora

Tajvan

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate Rockshox SID Ultimate Race Day DebonAir 29'' 120mm , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj