cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Roland TD-25K V-Drums

5
Srednji nivo elektronskega bobna, ki omogoča resnim bobnarjem, da se vključijo v vrhunske V-bobne za predvajanje in je kot nalašč za dom in studio. Odlikuje ga zvočni modul bobna TD-25, opremljen z zvočnim motorjem, ki izhaja iz vodilne Rolandove...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: TD-25K | ID: 221165

Roland TD-25K V-Drums

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Srednji nivo elektronskega bobna, ki omogoča resnim bobnarjem, da se vključijo v vrhunske V-bobne za predvajanje in je kot nalašč za dom in studio. Odlikuje ga zvočni modul bobna TD-25, opremljen z zvočnim motorjem, ki izhaja iz vodilne Rolandove serije TD-30, ki prinaša vso priznano ekspresivnost, zaradi česar so Rolandovi vrhunski V-bobni nesporni izbor profesionalnih predvajalnikov povsod. Racionaliziran vmesnik modula olajša ustvarjanje prilagojenih kompletov, medtem ko vgrajena funkcija zvočnega snemanja omogoča zajem zmogljivosti bobna za ocenjevanje in skupno rabo. V kompletu je še en 10-palčni mrežni podstavki PDX-100 z 10-palčno mrežo s podporo za zaznavanje pozicij in igranje z obodom / prečko; tri podloge za mrežaste glave - dve 6-palčni PDX-6 6,5-palčni podstavki za stojala in ena PDX-8 8-palčna podloga za talne torbe; eno VH-11 V-Hi-Hat, ki se namesti na standardno akustično stojalo za hi-klobuke in nudi realistično gibanje in naraven akustični občutek; ena CY-12C 12-palčna cembala z naravnim nihajnim gibanjem, senzorji robov / premca in krmiljenjem zaviranja ter ena CY-13R 13-palčna vožnja s cimbalo z naravnim nihajnim gibanjem in sprožanjem robov / premca / zvonca; in KD-9 udarna blazinica s krpno glavo za odličen občutek in trdno zračnost. Modul uporabniku omogoča tudi predvajanje skladb z WAV / MP3 pesmi in zajemanje bobnskih predstav kot avdio posnetkov na pomnilniški ključ USB in razvijanje veščin bobnanja s funkcijo vgrajenega trenerja. Na voljo je tudi hitri dostop do metronoma z namenskim zaslonom, gumbom za vklop / izklop in gumbom za tempo ter za vrata USB za avdio / MIDI komunikacijo z računalnikom. Priloženi so tudi tipka bobna in vodnik za nastavitev. Dimenzije in teža (vključuje stojalo MDS-9V, zvočni modul, udarna ploščica, činele in bobenski prestol): 1300 x 1200 x 1250 mm, 22,5 kg. V kompletu ni stojalo in bobenski prestol.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Prednastavitve (presets)

36

MIDI interface

Da

Metronom

Da


Lastnosti

Barva


Vhodi in izhodi

USB

Da


Pakiranje

Vklj. palice

Ne


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje

Adapter


Dodatki

Vklj. pedala

Ne

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Jozef K.

Splošni vtis

Datum
30.06.2016

PAráda...vynyikajúce