cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Schecter SGR SA-1 GNAT

4,50
Elektroakustična kitara z vrezano karoserijo Jumbo iz kitare SGR, ki se ponaša z golobno konstrukcijo iz vratu, resonančnim telesom iz mahagonija z ravnim smrekovim vrhom in tankim mahagonskim vratom v obliki črke C. Vrat ima dvojno nastavljivo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SGRSA-1-GNAT | ID: 219981

Schecter SGR SA-1 GNAT

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z vrezano karoserijo Jumbo iz kitare SGR, ki se ponaša z golobno konstrukcijo iz vratu, resonančnim telesom iz mahagonija z ravnim smrekovim vrhom in tankim mahagonskim vratom v obliki črke C. Vrat ima dvojno nastavljivo palico s 4-milimetrskim orehom Allen, opremljen pa je s palčkami palisavega lesa z 20 srednjimi prečkami in bisernimi vložki pik z gotskim križem na 12. žlebu. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 43 mm, polmer prstov pa 355 mm. Kitara je opremljena z mostičkom Schecter Acoustic Piezo Bridge in predpojavalnikom Schecter ACUS-3TN 2-band EQ z vgrajenim tunerjem in baterijsko škatlo z izhodnim priključkom. Druge značilnosti vključujejo grafitno matico, črno kromirano okovje, diamantno sedlo in tunike Schecter. Naravni zaključek.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,50

Márton B.

Splošni vtis

Datum
03.03.2017

Egy nagyon egyedi és szemet gyönyörködtető gitár. A kép nem adja vissza teljesen a színét, sokkal szebb. A hangja nagyon szép és tiszta. Csak ajánlani tudom a gitárt.