cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Shure P3TER

Profesionalni brezžični sprejemnik body-pack, ki je združljiv s sistemom osebnega stereo nadzora Shure P300. S tanko, lahko in trpežno obliko ponuja zanesljivo brezžično svobodo, ki pokriva vse kote odra, z dosegom do 90 metrov. Patentirana...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
Prodaja končana
Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: P3TER | ID: 220809

Shure P3TER

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalni brezžični sprejemnik body-pack, ki je združljiv s sistemom osebnega stereo nadzora Shure P300. S tanko, lahko in trpežno obliko ponuja zanesljivo brezžično svobodo, ki pokriva vse kote odra, z dosegom do 90 metrov. Patentirana referenca zvoka Kompaktna in 24-bitna digitalna jasnost zvoka zagotavljata najjasnejši zvok z zelo nizkim šumom in brez artefaktov. Preverjanje frekvence z enim dotikom in samodejna izbira frekvence omogočata hitro nastavitev in povezavo z oddajnikom P3T prek IR sinhronizacije. Posebna tehnologija MixMode omogoča prilagajanje dveh neodvisnih stopenj mešanja za spremljanje, medtem ko stereo način omogoča prilagajanje leve / desne uravnoteženosti. Sprejemnik ima gumb za glasnost in kontrolo mešanja, ki jih je enostavno prilagoditi, ter LED diode stanja baterije, ki omogočajo jasno prikaz preostale napolnjenosti. Ponuja do 6 ur neprekinjenega delovanja z dvema baterijama AA. Način varčevanja z energijo ohranja življenjsko dobo baterije, ko slušalke niso priključene. Priloženi sta dve AA bateriji in vreča z zadrgo. Opomba: Ko kupujete ločene brezžične komponente, se prepričajte o njihovih frekvenčnih pasovih, da zagotovite pravilno delovanje sistema.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

AA

Napajanje

Adapter or Battery


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

ZDA