cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Shure PSM300 premium

Osebni brezžični stereo monitor sistem, ki ponuja podrobno 24-bitno digitalno obdelavo zvoka in zanesljivo brezžično svobodo v vsakem kotičku odra ter vključuje brezžični sprejemnik bodyPack P3RA premium in polkanalni P3T enokanalni brezžični...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
Prodaja končana
Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: PSM300-PREM | ID: 220338

Shure PSM300 premium

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Osebni brezžični stereo monitor sistem, ki ponuja podrobno 24-bitno digitalno obdelavo zvoka in zanesljivo brezžično svobodo v vsakem kotičku odra ter vključuje brezžični sprejemnik bodyPack P3RA premium in polkanalni P3T enokanalni brezžični oddajnik. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji Audio Reference Companding sistem zagotavlja najbolj jasen zvok z razmerjem med signalom in šumom do 90 dB in brez artefaktov, njegova zanesljiva brezžična pokritost pa se razprostira na več kot 90 metrih dosega in odpravlja osipe. Sistem je enostaven za nastavitev in upravljanje, ki omogoča iskanje in sinhronizacijo frekvenc z enim dotikom, da poiščete in dodelite čisti brezžični kanal ter omogoča prilagajanje glasnosti in uporabo tehnologije MixMode ali stereo načina za ustvarjanje osebne mešanice iz dveh kanalov zvoka. Sprejemnik bodypack P3RA odlikuje trajna aluminijasta konstrukcija z visoko kontrastnim LCD zaslonom, naprednimi zvočnimi kontrolami, vključno z 2-pasovnim EQ z visokim in nizkim zagonom, ter neobvezna polnitev z litij-ionsko polnilno baterijo SB900. Napajajo ga lahko 2 standardni AA bateriji, ki zagotavljata do 7 ur neprekinjene uporabe. Brezžični oddajnik P3T ponuja 6,3 mm TRS uravnotežene vhode in izhode zanke, visoko kontrastni LCD zaslon z levo / desno izhodno merilniki zvoka, snemljivo 1/4 valovno anteno in izbirno linijo / aux nivojem. Sistem je na voljo z nastavkom za vgradnjo in strojno opremo, napajanjem, torbo z zadrgo in 2 AA baterijami.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

AA

Napajanje

Adapter or Battery


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska