cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Source Audio Hot Hand USB

5
Kombinacija brezžičnega 'ring' in USB sprejemnika, ki deluje kot neverjeten pripomoček za nadzor zvoka v živo produkcijskih aplikacijah ali v studiu. 'Ring' - senzor gibanja ima vgrajeni senzor gibanja, ki deluje znotraj treh osi, obdeluje zajeto...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: SR-SA-116-HH-USB | ID: 219745

Source Audio Hot Hand USB

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kombinacija brezžičnega 'ring' in USB sprejemnika, ki deluje kot neverjeten pripomoček za nadzor zvoka v živo produkcijskih aplikacijah ali v studiu. 'Ring' - senzor gibanja ima vgrajeni senzor gibanja, ki deluje znotraj treh osi, obdeluje zajeto gibanje in ga prek sprejemnika USB pošlje v MIDI datoteko DAW. Ta sistem omogoča poljuben nadzor učinkov, skladb, vtičnikov ali drugih parametrov. "Ring" deluje v območju 30 m in se napaja prek polnilne litij-ionske baterije, ki zdrži do 6 ur. Omogoča enostavno združljivost s sistemoma Windows in Mac, ter programsko opremo Ableton, Reason, Logic ali Tracktor. Vključen je brezplačen prenos programske opreme (prek spletnega mesta Source Audio).

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Napajanje

None, Only Battery Operated


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Miroslav V.

Splošni vtis

Datum
09.02.2016

zatím jsem maximálně spokojen, jednoduché mapování, jednoduché použití, funguje tak jak má :) jediný mínus, který by se mohl objevit je kapacita baterie, která je zatím také bez problémů, takže já doporučuji. ( navíc, najednou se z tvoření hudby stává docela zajímavá rozcvička ) :))