cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM Cassette XG-1299 Eagle 10-52t Gold

Kasete / Verižniki | Koda izdelka: 00.2418.107.001 | ID: 388592

SRAM Cassette XG-1299 Eagle 10-52t Gold

€459

Primerjaj 4 alternative tega izdelka

Na voljo samo po naročilu - datum bomo sporočili

SRAM Cassette XG-1299 Eagle 10-52t Gold

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kaseta X-DOME ™ Eagle ™ nima enakovredne naprave. Pokopal je še zadnji viseči delček argumenta v prid prednjemu menjalniku za gorsko kolo. Zdaj je obseg zobnikov od 10 do 50 odprl vrata celotnemu ekosistemu skupin Eagle ™. Ta 12-stopenjska kaseta, zasnovana za uporabo s preizkušenim, zanesljivim ohišjem gonilnika XD ™, ponuja optimalno 500-odstotno območje prestav. V neodvisnih testih je dokazano, da arhitektura X-Dome ™ daje najmočnejšo kaseto na trgu. Karakteristike prestavljanja izboljšujejo prestavljanje znotraj in zunaj, pa tudi zadrževanje verige. Ta kaseta se po zmogljivosti in barvi popolnoma ujema z komponento, ki podpira XX1 Eagle AXS ™.

TEHNOLOGIJA

  • X-DOME

Tehnologija X-DOME ustvarja neverjetno lahko, natančno in močno kaseto. Odprta zasnova pomaga pri odstranjevanju blata, s tem pa zagotavlja čistejše prestavljanje in daljšo življenjsko dobo komponent.

  • Orel

Eagle tehnologija predstavlja 1x pogonsko tehnologijo. Eagle je lažji, preprostejši, trajnejši in enostavnejši pogonski sklop. Eagle ima 1x komponent, zasnovanih za še večjo vzdržljivost in zmogljivost, hkrati pa ohranja znatno težo pred drugimi rešitvami pogonskega sklopa. Eagle tehnologija zagotavlja tudi razširjen obseg prestav za 520%, kar je enako 2 x 11 pogonskim sklopom.

  • X-GLIDE 2

X-GLIDE 2 je naslednja generacija tehnologije SRAM X-GLIDE, optimizirana za 12-stopenjsko kaseto EAGLE. Zagotavlja hitro, natančno zmogljivost prestavljanja ob vklopu v celotnem območju prestav in poveča zadrževanje verige na večjih zobnikih.

  • XD TELESO VOZNIKA

XD je zasnova kasetnega gonilnika, ki omogoča uporabo 10-zobnega majhnega zobnika in zagotavlja izboljšan vmesnik s kaseto.

LASTNOSTI

  • Mavrična barvna barva se popolnoma ujema z delom s sistemom XX1 Eagle AXS ™
  • SRAM-ova tehnologija izdelave kaset zagotavlja največjo vzdržljivost in najmanjšo težo
  • Funkcije prestavljanja ustvarjajo bolj gladek, tišji sistem z izboljšano zmogljivostjo prestavljanja v vozilu in zunaj njega
  • Združljivo z ohišjem gonilnika XD ™

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Število prestav

12

Razpon merjenja

10-52

Cassette Mount

Barva glede na proizvajalca

Zlata

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM Cassette XG-1299 Eagle 10-52t Gold , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj