cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM EX1 X-Horizon Rear Derailleur 8-Speed

Gorske | Koda izdelka: 00.7518.099.000 | ID: 388668

SRAM EX1 X-Horizon Rear Derailleur 8-Speed

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Menjalnik EX1 izkorišča robustno zgradbo in natančne atribute prestavljanja zasnove X-HORIZON ™, da ustvari prvi menjalnik na svetu, posebej izdelan za E-MTB. Menjalnik EX1, zasnovan za prenašanje z visokim navorom in nizko kadenco na kaseti E-BLOCK ™ z zobmi 11-48, daje kolesarjem E-MTB čiste, samozavestne menjave, tako da lahko več časa uživajo v vožnji.

TEHNOLOGIJA

  • X-HORIZON

Dizajn zadnjega menjalnika z "ravnim paralelogramom" omejuje vsa gibanja na vodoravno os, zaradi česar ni mogoče spreminjati duha, hkrati pa zmanjšuje silo prestavljanja. Za hitrejše in natančnejše prestavljanje velik odmik zgornjega jermenice ohranja konstantno vrzel v verigi med vsemi prestavami.

  • X-SYNC

Verižniki SRAM X-SYNC 1x zagotavljajo najvišjo raven zmogljivosti in vzdržljivosti. Visoki kvadratni robovi zob SRAM X-SYNC zajemajo verigo prej kot tradicionalni trikotni zobje. Ostri in ozki zobni profili ter zaobljeni robovi posnetkov pomagajo voditi odklonjeno verigo. Da bi zagotovili najboljšo možno zmogljivost v blatnih razmerah, so bili verižniki X-SYNC zasnovani z vdolbinami za čiščenje blata za notranje povezave verige in valjev. Izdelani v Nemčiji so obroči X-SYNC sestavni del pogonskega sklopa SRAM 1x. Ne sprejmite imitacije.

  • SKLOPKA ZA VLASNI LEŽAJ

Tehnologija SKLOPKE Z VLASNIMI LEŽAJI odpravlja odskok menjalnika in klofute verige, ne da bi pri tem žrtvovala natančnost.

LASTNOSTI

  • Preizkušena oblika SRAM X-HORIZON ™, ki zmanjšuje silo prestavljanja, premikanje duhov in klofute verige
  • 14-zobna kolesa jermenice X-SYNC ™
  • Menjalnik EX1 je namenjen izdelavi za E-MTB

Parametri in specifikacija

Število prestav

8

Uporaba kolesarskega športa

MTB

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM EX1 X-Horizon Rear Derailleur 8-Speed , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj