cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM Force eTap AXS Rear Derailleur 12-Speed

Cestne | Koda izdelka: 00.7518.136.000 | ID: 388672

SRAM Force eTap AXS Rear Derailleur 12-Speed

SRAM Force eTap AXS Rear Derailleur 12-Speed

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Hitro in natančno prestavljanje zadaj je zdaj bolj dosegljivo kot kdaj koli prej. Ne glede na to, ali vozite 2x ali 1x, po asfaltu ali gramozu, je zadaj na voljo zadnji menjalnik SRAM Force eTap AXS. Odlikuje ga tehnologija blažilnika Orbit za tiho, varno upravljanje verige po grobih cestah in izkorišča večje jermenice X-SYNC za večjo vzdržljivost in učinkovitost.

TEHNOLOGIJA

  • ORBITA

Tehnologija Orbit je inovativna oblika nadzora gibanja menjalnika. Uporablja silicijsko tekočino kot del elegantnega in izjemno lahkega sistema blažilnikov. V primerjavi s standardnim sistemom torne sklopke tehnologija Orbit ne daje dodatnega upora na vzmet zadnjega menjalnika pri počasnem ali lahkem gibanju. To pomeni lažje prestavljanje in odstranjevanje zadnjega kolesa. Med vožnjo blažilnik tekočine zmanjša odbijanje verige. To je zanesljiva zanesljivost za sisteme 1x in 2x.

  • OSI

AXS je SRAM-ov sistem za integracijo komponent koles, ki povezuje elektronske komponente koles in programsko opremo. Aplikacija SRAM AXS omogoča kolesarjem, da vidijo stanje baterije, spremenijo vedenje komponent, prilagodijo nadzor, dobijo opomnike za vzdrževanje in posodobijo vdelano programsko opremo.

  • X-RANGE

Cestna kolesa so hitrejša in bolj sposobna kot kdaj koli prej, kolesarji pa širijo, kar je mogoče s kolesi s padajočimi palicami. X-Range se pripravlja na današnjo cestno vožnjo. Popolnoma smo zamislili cestno prestavo za večji doseg, bolj uporabno in bolj gladko napredovanje prestave ter pametnejše nastavitve prestav - omogočil AXS. Z X-Range ste vedno v pravi prestavi.

  • X-SYNC

Verižniki SRAM X-SYNC 1x zagotavljajo najvišjo raven zmogljivosti in vzdržljivosti. Visoki kvadratni robovi zob SRAM X-SYNC zajemajo verigo prej kot tradicionalni trikotni zobje. Ostri in ozki zobni profili ter zaobljeni robovi posnetkov pomagajo voditi odklonjeno verigo. Da bi zagotovili najboljšo možno zmogljivost v blatnih razmerah, so bili verižniki X-SYNC zasnovani z vdolbinami za čiščenje blata za notranje povezave verige in valjev. Izdelani v Nemčiji so obroči X-SYNC sestavni del pogonskega sklopa SRAM 1x. Ne sprejmite imitacije.

  • ETAP

Vse osnovne tehnologije v skupini skupin SRAM RED eTap, kot so brezžično prestavljanje, napredno upravljanje porabe baterije in mehatronične tehnologije, naj bi služile enemu končnemu namenu: olajšati najbolj intuitivno in dosledno prestavljanje. Ta logika premika se imenuje eTap. Desna ročica otežuje, leva ročica olajša, obe ročici prestavita prednji menjalnik. Preprosto, nedvoumno in intuitivno.

Parametri in specifikacija

Število prestav

12

Uporaba kolesarskega športa

Road

Posebne lastnosti

AXS

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM Force eTap AXS Rear Derailleur 12-Speed , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj