cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM G2 Ultimate Front Carbon MTB Hydraulic Disc Brake

Kolutne zavore | Koda izdelka: 00.5018.120.004 | ID: 388639

SRAM G2 Ultimate Front Carbon MTB Hydraulic Disc Brake

SRAM G2 Ultimate Front Carbon MTB Hydraulic Disc Brake

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Za Ultimate nismo nič zadržali. Inženirji so izklesali najboljše materiale - titan in ogljikova vlakna - za izdelavo te najlažje štiribatne zavore doslej. Moč, modulacija in občutek vzvoda postavljajo standard. Prilagajanje je hitro in intuitivno. In za zmogljivost - no, testni kolesarji je niso zaman poimenovali "Mini-Code".

TEHNOLOGIJA

  • ČASOVNO ZAPRTJE PRISTANIŠČA

Časovni priključek hidravlične zavore je povezava med rezervoarjem in izvrtino cilindra ročice. Ko ročico stisnete, tesnilo skodelice preide to območje in zapre vrata, kar sistem pritiska. SRAM-ov sistem za zapiranje krmilnih odprtin ima trpežna tesnila in izjemno gladko površino izvrtine valja, kar zagotavlja zanesljivo zavorno moč in doslednost.

  • KRVILNI ROB

S tem vezjem tekočine čeljusti je odzračevalni odstavek premaknjen na dno čeljusti in vse štiri izvrtine bata lahko komunicirajo. Na ta način tekočina med krvavitvijo naravno napolni čeljust, kar povzroči lažje in doslednejše odtekanje.

  • PRILAGODITEV KONTAKTNE TOČKE

Nekaterim je všeč trenutna moč kratkega vzvoda. Drugi imajo raje občutek daljšega meta. S funkcijo Prilagoditev kontaktne točke lahko izberete položaj, v katerem naj bodo vaši prsti, ko zaženete zavore. To je hiter in enostaven način, da prilagodite občutek zavor, ne da bi morali premikati blazinice. To je tudi način za uravnoteženje obeh zavornih ročic, da se počutite popolnoma enako.

  • VZVODNI PIVOTNI LEŽAJI

Natančno zaprti ležaji na osi ročice izboljšajo čisto, ostro aktiviranje ročice in dosleden, lahek občutek z enim prstom.

Parametri in specifikacija

Vrsta izdelka

Uporaba kolesarskega športa

MTB

Držalo zavore

Post Mount

Zavorne obloge

Resin

Varianta

Sprednja

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM G2 Ultimate Front Carbon MTB Hydraulic Disc Brake , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj