cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM GX Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar

Gorske ročice | Koda izdelka: 00.7018.431.000 | ID: 388661

SRAM GX Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar

SRAM GX Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Med vsemi sestavnimi deli, ki sestavljajo pogonski sklop za gorsko kolo, menjalnik ne dobi ravno veliko časa za reflektorje. Toda kot dobesedno ukazno-nadzorni center voznika je menjalnik GX Eagle ™ več kot vreden prepoznavnosti. Z intuitivnimi sprožilci, ki se sprožijo s palcem, pozitivni občutek daje pravi vhod kolesarju, da so premiki vsakič jasni in opazni. Še več, njegova že legendarna zanesljivost se nadaljuje za celodnevne epike in izkušnje vseh časov. Poleg tega ima aluminijast sprožilec, ki je pripravljen na neizogibno kaznovanje, in združljivost MatchMaker ™ X. Natančen in vzdržljiv, to je pridni brezkompromisni menjalnik, ki voznike drži v pravi prestavi, vsako vožnjo.

TEHNOLOGIJA

  • X-AKTUACIJA

Razvit posebej za SRAM 1x, X-ACTUATION nenehno premika ostro in dosledno po celotni kaseti.

  • NULTA IZGUBA

ZERO LOSS preprosto pomeni, no, nič izgube - ko pritisnete ročico, se za prestavljanje navzgor ali navzdol kabel takoj vklopi - nič izgube gibanja. Ni vmesne točke, kjer bi čakali, da pride premik. Menjave zobnikov so takojšnje in natančne.

  • Orel

Eagle tehnologija predstavlja 1x pogonsko tehnologijo. Eagle je lažji, preprostejši, trajnejši in enostavnejši pogonski sklop. Eagle ima 1x komponent, zasnovanih za še večjo vzdržljivost in zmogljivost, hkrati pa ohranja znatno težo pred drugimi rešitvami pogonskega sklopa. Eagle tehnologija omogoča tudi razširjen obseg prestav za 520%, kar je enako pogonskim sklopom 2x11.

  • ZADEVALEC X INTEGRIRAN

MatchMaker X objemka je več kot le objemka. Kot da bi Martha Stewart pospravila kokpit. Ker ima vsaka objemka do tri krmilne elemente, lahko na dve objemki postavite vse, od zaklepanja vzmeti XLoc, prestavnikov SRAM, zavornih ročic SRAM in zavornih ročic AVID ter daljinskega upravljalnika Reverb XLoc Brez genskega inženiringa daljših palcev je idealen način, da vse dosežete na dosegu roke. Tako kot bi Martha.

LASTNOSTI

  • Aluminijski sprožilec, zasnovan za pozitiven občutek vzvoda.
  • MatchMaker ™ X združljiv.
  • Master GX Eagle ™ master barvno barvo, ki se ujema z vsemi barvami kaset in verig kot del sistema Eagle ™ Colorsystem.

Parametri in specifikacija

Število prestav

12

Montažni sistem

Vrsta izdelka

Uporaba kolesarskega športa

MTB

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM GX Eagle Trigger Shifter 12-Speed Lunar , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj