cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM NX Eagle 126 Links 12 Speed

Veriga | Koda izdelka: 00.2518.031.011 | ID: 388604

SRAM NX Eagle 126 Links 12 Speed

SRAM NX Eagle 126 Links 12 Speed

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Osnova vsakega pogonskega sklopa Eagle je njegova veriga, veriga NX Eagle pa je zasnovana in izdelana z uporabo originalne arhitekture SRAM-ove Eagle, zato je popolnoma združljiva z vsemi drugimi komponentami v ekosistemu Eagle. Veriga NX Eagle se ponaša s trdno konstrukcijo zatičev, Eagle PowerLock in gladkim, učinkovitim prestavljanjem, na katerega lahko računate vsakič, ko iztečete.

TEHNOLOGIJA

  • Orel

Eagle tehnologija predstavlja 1x pogonsko tehnologijo. Eagle je lažji, preprostejši, trajnejši in enostavnejši pogonski sklop. Eagle ima 1x komponent, zasnovanih za še večjo vzdržljivost in zmogljivost, hkrati pa ohranja znatno težo pred drugimi rešitvami pogonskega sklopa. Eagle tehnologija omogoča tudi razširjen obseg prestav za 520%, kar je enako pogonskim sklopom 2x11.

  • FLOWLINK

Izjemno gladke notranje plošče verige so popolnoma brez kvadratnih robov, kar ima za posledico verigo, ki kaseto in verižnik zatakne z veliko manjšim trenjem, za tišje delovanje in daljšo življenjsko dobo. Zasnova omogoča ožji celotni profil, ki zdrži večje kote, omogoča pa tudi bolj plosko zunanjo ploščo, kar pomeni bolj dosledno kovičenje verige in večjo splošno trdnost.

  • POWERLOCK

Verižni inženirji SRAM so PowerLock razvili kot brez orodja, zanesljiv in dosleden način povezovanja verig. Čeprav PL ne potrebuje posebnih orodij za vgradnjo, še posebej tesna odstopanja 10- in 11-stopenjskih pogonskih sklopov nalagajo, da je vsak PowerLock primeren samo za enkratno uporabo.

LASTNOSTI

  • Priključek za verigo Eagle PowerLock s tehnologijo FLOW LINK zagotavlja boljše vodenje verige in večjo življenjsko dobo
  • Edinstvene značilnosti in oblika zagotavljajo tudi bistveno izboljšano odpornost na obrabo kaset in obročev Eagle

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Število prestav

12

Število verižnih členov

126

Država izvora

Tajvan

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM NX Eagle 126 Links 12 Speed , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj