cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM NX Eagle Rear Derailleur 12-Speed

Gorske | Koda izdelka: 00.7518.119.000 | ID: 388669

SRAM NX Eagle Rear Derailleur 12-Speed

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ta menjalnik NX Eagle ™ ima preizkušen SRAM 1x-specifičen dizajn X-HORIZON ™. Večji, 14-zobni spodnji jermen X-SYNC ™ enostavno olajša zmogljivost kasete od 11 do 50 in 10 do 50 zob, prav tako pa prispeva k splošnemu občutku gladkega pedaliranja pri NX Eagle. TLAČILA ZA VLASNIKE LEŽAJA Type-3 ™ zagotavlja tiho, dosledno delovanje in vzdržljivost.

TEHNOLOGIJA

  • X-SYNC

Verižniki SRAM X-SYNC 1x zagotavljajo najvišjo raven zmogljivosti in vzdržljivosti. Visoki kvadratni robovi zob SRAM X-SYNC zajemajo verigo prej kot tradicionalni trikotni zobje. Ostri in ozki zobni profili ter zaobljeni robovi posnetkov pomagajo voditi odklonjeno verigo. Da bi zagotovili najboljšo možno zmogljivost v blatnih razmerah, so bili verižniki X-SYNC zasnovani z vdolbinami za čiščenje blata za notranje povezave verige in valjev. Izdelani v Nemčiji so obroči X-SYNC sestavni del pogonskega sklopa SRAM 1x. Ne sprejmite imitacije.

  • Orel

Eagle tehnologija predstavlja 1x pogonsko tehnologijo. Eagle je lažji, preprostejši, trajnejši in enostavnejši pogonski sklop. Eagle ima 1x komponent, zasnovanih za še večjo vzdržljivost in zmogljivost, hkrati pa ohranja znatno težo pred drugimi rešitvami pogonskega sklopa. Eagle tehnologija omogoča tudi razširjen obseg prestav za 520%, kar je enako pogonskim sklopom 2x11.

  • KLJUČNA ZAKLJUČKA

S tehnologijo CAGE LOCK v zadnjem menjalniku je odstranjevanje in namestitev koles, pa tudi namestitev verige, hitrejša in enostavnejša. Preprosto potisnite kletko naprej, da ustvarite ohlapnost in jo pritrdite na svoje mesto.

  • X-AKTUACIJA

Razvit posebej za SRAM 1x, X-ACTUATION nenehno premika ostro in dosledno po celotni kaseti.

  • SKLOPKA ZA VLASNI LEŽAJ

Tehnologija SKLOPKE Z VLASNIMI LEŽAJI odpravlja odskok menjalnika in klofute verige, ne da bi pri tem žrtvovala natančnost.

  • X-HORIZON

Dizajn zadnjega menjalnika z "ravnim paralelogramom" omejuje vsa gibanja na vodoravno os, zaradi česar ni mogoče spreminjati duha, hkrati pa zmanjšuje silo prestavljanja. Za hitrejše in natančnejše prestavljanje velik odmik zgornjega jermenice ohranja konstantno vrzel v verigi med vsemi prestavami.

LASTNOSTI

  • Popolnoma nov zadnji menjalnik, ki vključuje naš preizkušen dizajn X-HORIZON ™ in novo tehnologijo VLOŽBENEGA LEŽAJA Type-3 ™.
  • Eagle ™ sistem, ki ga je zasnoval ekosistem, in pozicioniranje CAGE LOCK ™ dodajata robustnost.
  • Eagle ™ tehnologija jermenic zagotavlja večjo učinkovitost, ostrejše prestavljanje in tišje delovanje.

Parametri in specifikacija

Število prestav

12

Uporaba kolesarskega športa

MTB

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM NX Eagle Rear Derailleur 12-Speed , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj