cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM Red AXS Power Meter 172,5mm 48/35T

Powermeter / Merilniki moči | Koda izdelka: 00.3018.207.172 | ID: 388611

SRAM Red AXS Power Meter 172,5mm 48/35T

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Merilnik moči SRAM RED AXS presega tradicijo in se prebija na raven zmogljivosti. Preoblikovali smo cestno prestavo: zmanjšali velikost sprednjega verižnika in dodali večji doseg zadnji kaseti. Vzdrževali smo tudi 13-zobno delto na vseh parih verižnikov, kar zagotavlja natančno prestavljanje za vsako nastavitev. To ima za posledico bolj uporabno prestavo in boljše prestavljanje v vseh konfiguracijah. Zasnovan z merilnikom moči Quarq DZero, integriranim v ročico. Dobrodošli na vrh merilnika moči.

TEHNOLOGIJA

  • DUB

Odnos med vretenom spodnjega nosilca in ležajem je jedro tehnologije DUB. Tu se togost sreča z vzdržljivostjo. Naredili smo korak dlje od običajnega razmišljanja in poenostavili vse - bolje vključili razmerje med verižnikom, ročico, vretenom in spodnjim nosilcem. Ta pristop k razvoju celotnega sistema je enak boljši zmogljivosti pogonskega sklopa.

  • DZERO

Quarqova naslednja generacija merilnika moči DZero je imenovana za eksperiment D0, eden najbolj natančnih in inovativnih znanstvenih projektov za odkrivanje subatomskih delcev, ki se premikajo s svetlobno hitrostjo.

  • X-RANGE

Cestna kolesa so hitrejša in bolj sposobna kot kdaj koli prej, kolesarji pa širijo, kar je mogoče s kolesi s padajočimi palicami. X-Range se pripravlja na današnjo cestno vožnjo. Popolnoma smo zamislili cestno prestavo za večji doseg, bolj uporabno in bolj gladko napredovanje prestave ter pametnejše nastavitve prestav - omogočil AXS. Z X-Range ste vedno v pravi prestavi.

  • EXOGRAM

Hollow Carbon Construction se začne v ročici ročice in se razteza v pajek ročice, kar poveča razmerje togosti in teže.

  • OSI

AXS je SRAM-ov sistem za integracijo komponent koles, ki povezuje elektronske komponente koles in programsko opremo. Aplikacija SRAM AXS omogoča kolesarjem, da vidijo stanje baterije, spremenijo vedenje komponent, prilagodijo nadzor, dobijo opomnike za vzdrževanje in posodobijo vdelano programsko opremo.

Parametri in specifikacija

Dolžina (mm)

Number of teeth

35, 48

Število prestav

2

Material

Standardna os

DUB

Povezljivost

Nazivna vodotesnost

Tip akumulatorja

Trajanje baterije

200 h

Adapter priložen

Ne

Napajanje

None, Only Battery Operated

Barva glede na proizvajalca

Črna

Država izvora

ZDA

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM Red AXS Power Meter 172,5mm 48/35T , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj