cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

SRAM XX1 Eagle 126 Links 12 Speed

Veriga | Koda izdelka: 00.2518.024.020 | ID: 388601

SRAM XX1 Eagle 126 Links 12 Speed

SRAM XX1 Eagle 126 Links 12 Speed

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zunaj je morda videti normalno, toda inženirstvo znotraj te neverjetne zasnove verige omogoča prestavno območje, ki je bilo prej na voljo le pri dvo-verižnih pogonskih sklopih. Poleg tega je največ prispeval k izjemno gladkemu, natančnemu, trajnemu in tihemu delovanju pogonskega sklopa Eagle. Povezave verige Eagle imajo gladek polmer, brez ostrih robov ali posnetkov, kar znatno zmanjša hrup, trenje in obrabo verižnikov in kasetnih zobnikov. Ta zasnova omogoča tudi bolj ravno ploščo, kar pomeni bolj dosledno kovičenje verige in večjo skupno moč. Tehnologija HARD CHROME podaljša optimalno življenjsko dobo verige.

TEHNOLOGIJA

  • X-SYNC

Verižniki SRAM X-SYNC 1x zagotavljajo najvišjo raven zmogljivosti in vzdržljivosti. Visoki kvadratni robovi zob SRAM X-SYNC zajemajo verigo prej kot tradicionalni trikotni zobje. Ostri in ozki zobni profili ter zaobljeni robovi posnetkov pomagajo voditi odklonjeno verigo. Da bi zagotovili najboljšo možno zmogljivost v blatnih razmerah, so bili verižniki X-SYNC zasnovani z vdolbinami za čiščenje blata za notranje povezave verige in valjev. Izdelani v Nemčiji so obroči X-SYNC sestavni del pogonskega sklopa SRAM 1x. Ne sprejmite imitacije.

  • Orel

Eagle tehnologija predstavlja 1x pogonsko tehnologijo. Eagle je lažji, preprostejši, trajnejši in enostavnejši pogonski sklop. Eagle ima 1x komponent, zasnovanih za še večjo vzdržljivost in zmogljivost, hkrati pa ohranja znatno težo pred drugimi rešitvami pogonskega sklopa. Eagle tehnologija omogoča tudi razširjen obseg prestav za 520%, kar je enako pogonskim sklopom 2x11.

  • FLOWLINK

Izjemno gladke notranje plošče verige so popolnoma brez kvadratnih robov, kar ima za posledico verigo, ki kaseto in verižnik zatakne z veliko manjšim trenjem, za tišje delovanje in daljšo življenjsko dobo. Zasnova omogoča ožji celotni profil, ki zdrži večje kote, omogoča pa tudi bolj plosko zunanjo ploščo, kar pomeni bolj dosledno kovičenje verige in večjo splošno trdnost.

  • TRD KROM

Veriga SRAM HARD CHROME ima štirikrat večjo odpornost na raztezanje (obrabo) do drugih verig. To je posledica postopka dodelave na notranjih povezavah in valjih. Moč in končna trdnost potisnega zatiča sta enakovredni trenutnim verigam. Veriga HARD CHROME traja dlje in je prav tako močna.

  • POWERLOCK

Verižni inženirji SRAM so PowerLock razvili kot brez orodja, zanesljiv in dosleden način povezovanja verig. Čeprav PL ne potrebuje posebnih orodij za vgradnjo, še posebej tesna odstopanja 10- in 11-stopenjskih pogonskih sklopov nalagajo, da je vsak PowerLock primeren samo za enkratno uporabo.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Število prestav

12

Število verižnih členov

126

Barva glede na proizvajalca

Zlata

Teža (g)

264

Država izvora

Tajvan

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate SRAM XX1 Eagle 126 Links 12 Speed , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj