cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Tascam 202MKVI

Profesionalna dvojna kaseta za predvajanje in preklapljanje dveh kaset, ki odlikujeta funkcijo samodejnega povratnega premaza in dvojna dvorezna krova, ki se lahko uporabljata za snemanje ali predvajanje ali se lahko uporabljata skupaj za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 202MKVI | ID: 220385

Tascam 202MKVI

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalna dvojna kaseta za predvajanje in preklapljanje dveh kaset, ki odlikujeta funkcijo samodejnega povratnega premaza in dvojna dvorezna krova, ki se lahko uporabljata za snemanje ali predvajanje ali se lahko uporabljata skupaj za normalno ali hitro presnemavanje. Podpira običajne trakove (tip I, snemanje in predvajanje), Chrome trakove (tip II, snemanje in predvajanje) in kovinski trakovi (tip IV, samo predvajanje), ki ponujajo neprekinjeno snemanje med TAPE 1/2 za ure snemanja, ali funkcijo vzporednega snemanja za TAPE 1/2, ki lahko skrajša čas za presnimavanje kaset. Na voljo je tudi sinhroniziranje povratnega kopiranja. Vključene so funkcije vrnitve na nič in ponovitve AB, ki lahko predvajajo trak do 20-krat. Na palubi 1 je ± 12% nastavitev tona, za priročno snemanje pa je na voljo vhod za mikrofon sprednje plošče. Funkcija mešanja mikrofonov je primerna za karaoke in objave z vhodom mikrofona, medtem ko funkcije predvajanja / snemanja časovnika omogočajo predvajanje in snemanje, ko je moč vklopljena v sodelovanju s komercialno dostopnimi časovniki. Paluba omogoča analogni RCA vhod / izhod in standardni izhod za slušalke RCA. Dimenzije: 482,6 x 138,5 x 286,4 mm, velikost stojala EIA 3U. Teža: 4 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska