Seznam 10 najbolj vročih novic poletja 2019

native_instruments
Vroča apokalipsa na srečo končuje in skupaj si lahko ogledamo najbolj vroče novice poletja, ki so nas uspešno branile pred vročinskimi valovi. To je naša najljubša desetka, lahko si jo privoščite z ledom ali brez.

10 - Rock Off

Ta stara, raztrgana in 100x oprana majica z napisom Guns N' Roses bi res lahko že končala v košu za smeti in ti si končno lahko kupiš novo. Na primer popolnoma novo majico z napisom Guns N' Roses imamo na voljo v 6 velikostih in različnih barvah. Pa dobro razmisli, če ti bo M še vedno prav.

audio komplete
for producents

9 - Novox Mobilite

Že iz naziva izdelka lahko predvidevamo, da gre za nekaj mobilnega. A brez skrbi, to ni karolifer z mikrofonom. Takoj po priklopu ugotovimo, da gre za prenosni zvočnik, ki brez težav predvaja zelo kvaliteten zvok, poleg tega pa podpira vse skrite talente, ki se ne bojijo karaok. Zelo uporabna zadeva tudi, ko želite nekaj povedati več ljudem hkrati. Če nimate nič za reči pa izberite kakšno dobro pesem.

8 - AIAIAI

Aiaiaiaiaiaaaai - točno to je bil moj verbalni opis glasbene izkušnje, ko sem si prvič nadel slušalke te znamke. So izjemno modularne, dajo se sestaviti vse komponente (slušalo, konstrukcija, kabel), so udobne tudi po več urnem nošenju in nenazadnje ponujajo zelo dober zvok, tako dober, da grejo kar kocine pokonci.

for artists
for youtubers

7 - Kemper Profiler Stage

Na začetku so bili vsi kitarski efekti analogni. Potom so prišli digitalni in svet je ponorel. Malce kasneje je ta isti svet ugotovil, da so analogni vseeno nekako boljši in digitalni so izgubljali popularnost. No potem je prišel Kemper, ki po novem ni na voljo samo v rack verziji, ampak tudi ket pedalboard. Digitalna lepota, a seveda ni za vsakega, še vedno se najde veliko ljudi, ki ostajajo verni analogi.

6 - Snake Oil

Kačje olje se izdeluje z deviškim stiskanjem kač in uporablja se več ali manj samo za podporo rasti las. Ampak to absolutno ne deluje. Delujeta pa izjemno dobro dva fuzz/booster pedala od Chapmana. V pisarni smo jih preizkusili in čudežno so nam spet začeli rasti lasje. Zaenkrat sicer iz nosa in ušes, a vseeno sta nam pedala zelo všeč, saj imata zvok trd kot Brexit. "Made in England"

komplete audio 1
komplete audio 1

5 - Yamaha PSR SX700 in SX900

Zaslon na dotik v velikosti 7 palcev na teh klaviaturah ima boljšo sliko kakor televizija moje babice in zvok orgel je boljši od teh, ki so ji igrale na poroki. Yamaha spet pretirava in do novih modelov klaviatur so dobesedno "nabasali" čisto vse, kar so sploh lahko našli, vse to z namenom, da bi bili na trgu najboljši. Kaj pravite, jim je uspelo?

4 - KRK Rokit G4

Krk je sicer hrvaški otok v Jadranskem morju in kolikor nam je znano, ni nikakor povezan z imenom znamke, ki že dolga leta izdeluje odlično studijsko tehniko za dostopne cene. Rumene membrane teh studijskih monitorjev so izdelane iz kevlarja in da, to je točno ta kevlar, ki se uporablja pri izdelavi neprebojnih jopičev. Aja, smo že rekli, da so osvojili prvo mesto kot monitorji leta 2019?

komplete audio 1

3 - Focusrite Scarlett - zvočne kartice 3. generacije

komplete audio 2

Vsaka generacija misli, da je "še ta zadnja prava" in to skoraj nikoli ni res. Verjetno začetki vsega tega segajo še v kameno dobo, ko je nek otrok nekje izzumil kolo, njegovi starši pa so gotovo mislili "saj to ni res.. kaj še zraste iz te generacije" Focusrite Scarlett 3. generacije je dokaz, da so zvočne kartice vsako generacijo boljše, tako da lahko naši domači studiji ustvarjajo vedno boljši in profesionalnejši zvok.

2 - Fender Vintera

komplete kontrol m32

V nov čas z vintage priokusom prihaja Fender s serijo Vintera. Strat, tele, Jaguar, Mustang in obe bas kitari, Precision ter Jazz je Fender prinesel v umazanih barvah in s vintage vonjem. Imate radi Fender toliko kot mi?

1 - In na prvem mestu naše lestvice kraljuje... TADAAAA..

Podjetje Roland, ki se je po desetletjih presenetljivo vrnilo k svojim sintetizatorjem Fantom. Kdor te legende ne pozna, naj si takoj ogleda na internetu čisto vse, saj gre za resnično neverjetno zadevo in verjetno edina stvar, česar me zmore je peči kokic ali sladkorne pene.

komplete kontrol m32
© 2004-2019 Muziker | Top 10 2019
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj