cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Tycoon 30th Anniversary Celebration Series Bongos

Komplet dveh bongonov iz serije 30. obletnice praznovanja, enega s premerom 7 ”in drugega s premerom 8”. Narejeni so iz visokokakovostnega ameriškega lesa pepela, obdelanega s posebno tehniko, ki poudarja poudarjeno strukturo lesa in zaključene s...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: TB30CSC-800-BC | ID: 218995

Tycoon 30th Anniversary Celebration Series Bongos

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Komplet dveh bongonov iz serije 30. obletnice praznovanja, enega s premerom 7 ”in drugega s premerom 8”. Narejeni so iz visokokakovostnega ameriškega lesa pepela, obdelanega s posebno tehniko, ki poudarja poudarjeno strukturo lesa in zaključene s prevleko Dark Matte. Bongosi so opremljeni s posebnimi črno pobarvanimi glavami iz Arni (vodne) bivolje kože, ki ohranjajo vse tople tonske lastnosti neobdelanih glav, hkrati pa se ujemajo z barvno zasnovo preostalega instrumenta. Druge funkcije vključujejo strojno opremo Classic Pro iz brušenega kroma. Vključen je ključ za nastavitev.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska