Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Unior Crank Puller for Shimano XTR Orodje

Izvlecite ročico za Shimano® XTR FC-M970. Material: premium flex plus ogljikovo jeklo Kako uporabljati orodje: Snemalnik ročice se uporablja za odstranjevanje ročic XTR FC-M970. Za uporabo odstranite plastični obroč na zunanji strani ročice s...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 619710 | ID: 419780

Unior Crank Puller for Shimano XTR Orodje

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Izvlecite ročico za Shimano® XTR FC-M970.

  • Material: premium flex plus ogljikovo jeklo

Kako uporabljati orodje:

Snemalnik ročice se uporablja za odstranjevanje ročic XTR FC-M970. Za uporabo odstranite plastični obroč na zunanji strani ročice s štirimi zatiči na levi strani izvleka. S plastično sponko odvijte matico na notranji strani ročice. Snemalnik z desno stranjo vtaknite v ročico in s šestrobim ključem odvijte matico, ki drži ročico. Zdaj navijte snemalnik, pritrjen z notranjo stranjo na matico, dokler se ne sprosti iz ročice. Izdelek omogoča optimalno učinkovitost in je primeren tako za profesionalce kot za navdušence nad mehaniki.

Nova napredna tehnologija

Uporaba novih tehnoloških metod in vrhunskih materialov daje orodja z dolgo življenjsko dobo, varnostni modeli zagotavljajo popravila brez poškodb, prilagojene rešitve, odlična učinkovitost, sodobni materiali in ergonomska zasnova zagotavljajo dober videz in varno uporabo.

Prilagojene rešitve za odlične rezultate

Naše rešitve ponujajo prilagodljivost delov koles vseh proizvajalcev. Naša tradicija, lastni dizajn, nenehen tehnični razvoj in sodobna tehnologija nas vodijo korak naprej.

Odlična vzdržljivost

Ročno orodje Unior številna dela konča hitreje in olajša delo v ozkih prostorih. Prilagojeni so za delo na najnovejših modelih koles.

* Slike izdelkov so simbolične. Vse mere so v mm, teža pa v gramih. Vse navedene mere se lahko razlikujejo v toleranci.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Vrsta izdelka


Mere in teža

Teža (g)

84


Država

Država izvora

Slovenija


Priporočljivi dodatki