Skoraj nemogoče je tekmovati s klaviaturami Yamaha PSR-SX700 in PSR-SX900 v disciplinah, kot so digitalni zvok, dizajn in udobje pri igranju. Že od vsega začetka vsi vedo, kdo bo zmagovalec. Navsezadnje je to najnovejša generacija iz serije PSR-S, ki nudi ekskluziven občutek ob igranju in največjo produkcijsko zmogljivost. Rezultat je resnično edinstven. Oba inštrumenta poudarjata individualnost in edinstvenost vsakega igralca ter imata množico idej in funkcij, ki podpirajo vaše glasbene ideje. Ljubitelji PSR-SX se lahko veselijo ne le nove fascinantne zasnove, temveč tudi prenovljenega uporabniškega vmesnika z zaslonom na dotik, programirljivih gumbov, live kontrolerjev in intuitivnemu upravljanju. Čakajo vas ure in ure zabave. Kompozicija skladb je lažja kot kadar koli prej, čisto vsakega bo navdušila ogromna paleta glasbenih stilov, ki v kombinaciji z vgrajenimi ritmi, spreminjajo te klaviature na odličnega glasbenega partnerja.

Leta 2001 sta se pojavila modela PSR-1000 in PSR-2000 s konceptom osrednjega grafičnega zaslona, po treh letih pa je sledil PSR-3000 z novostmi, kot sta USB ali "Mega Voice" "tehnologija. Zdaj, po 15 letih, najnovejša generacija PSR-SX prihaja na trg s svojim ultrarealističnim zvokom in največjim izborom stilov ter funkcij do sedaj, namenjenih vsem glasbenikov, ne glede na glasbeni žanr.

Če imate doma kateri starejši model PSR, lahko pogledaš vse razlike in izboljšave v primerjavi z najnovejšo serijo v slednji tabelici:

© 2004-2020 Muziker | yamaha-psr-news
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj