Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Zandona Soft Active Vest Pro X8 Equitation Vectors XS Ščitnik za hrbet

5
"Soft Active Vest Pro equitation" je 100% izdelan v Italiji ščitnik za hrbet iz plemenitih materialov in posebnih tekstilij, kot je SRT (tekstil, ki odstranjuje znoj - zelo transpirirajoč 3D tekstil, ki prenaša znoj navzven), preučen za zaščito...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: E1968 | ID: 418910

Zandona Soft Active Vest Pro X8 Equitation Vectors XS Ščitnik za hrbet

To je samodejni prevod s programsko opremo:

"Soft Active Vest Pro equitation" je 100% izdelan v Italiji ščitnik za hrbet iz plemenitih materialov in posebnih tekstilij, kot je SRT (tekstil, ki odstranjuje znoj - zelo transpirirajoč 3D tekstil, ki prenaša znoj navzven), preučen za zaščito hrbtenice pred trki. Glede na prejšnjo različico je opremljen z elastičnim pasom, ki zagotavlja stabilnost celotnega telovnika. Notranje oblazinjenje sestavlja EVC (Evoluted Viscoelastic Cells), inovativni vodoodporni protihrupni material z visoko zmogljivostjo / težo / debelino, popolnoma perforiran za povečano potenje iz kontaktnega območja navzven.

  • Gile je izdelan z dragocenim in elegantnim transpirantnim robčkom, izjemno elastičnim za popoln oprijem na obliko telesa.
  • Ščitnik za hrbet je udoben, ker sledi naravnemu gibanju hrbtenice naprej in zadovoljuje njegovo delovanje ter doseže lev.2 v skladu z normativom EN1621-2, hkrati pa nudi najboljše udobje.
  • Soft Active Vest Pro je za dodatno zaščito opremljen tudi s 4 posebnimi blazinicami za blaženje blazin (2 v obalnem območju in 2 na straneh).

Parametri in specifikacija

Primerno za

Recommended Body Height

Spol

Starostna skupina


Velikost

Velikost

XS


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Vectors

Odobritev

EN1621-2


Država

Zasnovan v

Italija

Država izvora

Italija


Recenzije

5 / 5

Glede na število ocen: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

P

Peter K.

sk Zastava

Slovaška

29.07.2022