cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Kako nakupovati brez DDV?

Muziker, a.s. je slovaški dobavitelj, registriran za plačilo DDV.

Če nakupujete kot registrirani plačnik DDV v EU (podjetje, oraganizacija) imate pri nas možnost nakupa samodejno brez DDV (samoobdavčitev).

Kako nakupovati brez DDV?

Dovolj je že, da pri izbiri naročila na podjetje vnesete identifikacijsko številko plačnika DDV, naslov za plačilo in naslov za dostavo. Nakup z 0% DDV za Vašo družo potrdimo takoj, ko preverimo vse navedene podatke. Blago naročeno za dostavo s kurirsko družbo je lahko dostavljeno samo na sedež podjetja zapisan v sodnem matičnem registru oziroma poslovalnico podjetja, zapisano v registru. Enako velja za samostojne podjetnike. Osebni prevzem blaga brez plačila DDV lahko izvrši samo odgovorna ali pooblaščena oseba. Če blago prevzema zaposleni podjetja, je nujno potrebno pisno pooblastilo odgovorne osebe. Pooblastilo mora biti uradno potrjeno in mora vsebovati identifikacijsko številko osebnega dokumenta zaposlenega.