cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

O nas

Muziker je sodobna mednarodna trgovina z ogromno ponudbo izdelkov za aktivno preživljanje prostega časa. Prostočasne aktivnosti želimo spreminjati v prave hobije, sanje pa v izjemna doživetja.

Verjamemo, da lahko vsak konjiček preraste v velik hobi in da lahko vsak talent enkrat postane resnična zvezda.

Smo pravi strokovnjaki za prodajo glasbenih inštrumentov, plošč, športne, turistične, ribiške in rejske opreme. Svetujemo vam pri izbiri primernega darila ali uporabnega pripomočka, stvari o kateri sanjate ali praktičnega oblačila za kolesarja, motociklista, smučarja, umetnika, glasbenika, igralca golfa, ribiča, rejca ali celo jadralca. Poznamo najnovejše tehnične pripomočke, s katerimi boste zagotovo izgubili občutek za čas.

Vizija

Naš cilj je, da ljudje svoj prosti čas preživljajo aktivno ter živijo zdravo in zadovoljno.

Misija

Tukaj smo, da ljudem prinašamo resnično veselje v življenju. Želimo, da ima vsak človek možnost preživeti prosti čas s hobiji, ki ga veselijo. Trudimo se biti navdih za tiste, ki želijo biti aktivni in iščejo prave doživetja.

Naše vrednote

Vsako podjetje, vsaka skupnost, vsak imperij in vsaka vera temeljijo na vrednotah, ki so vpisane v njegove temeljne kamne. Te vrednote se lahko sčasoma spreminjajo in prilagajajo, vendar je pomembno, da se vedno k njim vrnemo in jim sledimo pri vsaki odločitvi. To so vrednote, na katerih je zgrajen Muziker.

Več kot 30 držav, več kot 12 jezikov

Iz Slovaške smo hitro zrasli po vsej Evropi. Danes naša spletna trgovina streže kupcem v 31 državah, kmalu pa bomo prestopili meje stare celine in svoje izdelke in storitve ponudili kupcem iz več kot 100 državah. Želimo, da stranka že ob prvem stiku začuti moč kakovostne storitve. Vemo, da stika z resnično osebo ne more nadomestiti noben robot ali avtomatiziran odziv. Ljudje v naši ekipi so domači govorci ali strokovnjaki, ki lahko vsaki stranki pomagajo in svetujejo v materinskem jeziku.

Spletna trgovina in 12 trgovin

Poleg spletne trgovine upravljamo tudi z mrežo fizičnih trgovin. 12 trgovin z različnimi specializacijami – od prodaje glasbil pa vse do prodaje golf, smučarske ali kolesarske opreme do potrebščin za vodne športe, potapljanje ali ribolov – v sedmih mestih na Češkem in Slovaškem.

8.100

blagovnih znamk

190.000

izdelkov

610.000

paketov letno

2.200.000

kupcev

Življenje v Muzikerju

Za vse svoje majhne in velike dosežke smo hvaležni našim zaposlenim. Brez njihove energije, truda, kreativnosti in idej ne bi postali to, kar smo – velika mednarodna spletna trgovina in velika prodajna mreža izdelkov za prosti čas. Le po njihovi zaslugi lahko rastemo, se izboljšujemo, smo hitrejši in uresničujemo drzne vizije.

Kakšni torej so ljudje v Muzikerju?

Od najvišjega šefa do začasnih študentskih delavcev smo ena partija, v kateri se poslušamo in v kateri vsi spoštujejo različna mnenja. Formalnosti in protokol se pri nas ne nosita. Ne glede na starost si vsi tikamo. Pri nas ne boste srečali izraza "dress code". V našem dizajnerskem "ofisu" boste naleteli na ljudi v udobnih in sproščenih oblačilih, parkirana kolesa ali skiroje, ležalnike, sestanki za mizo za namizni tenis in skoraj vsak dan srečaš psa. Ne pričakujte grobne tišine ali strogih pravil. Znamo ceniti humor in pokazati navdušenje. Brez njih bi bile naše pisarne, logistični center in trgovine le prazna kulisa brez energije in "človečnosti". Uživamo, ko smo skupaj, zato gremo včasih skupaj tudi ...na izlet v naravo, rafting, fitnes ali pivo.