cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Plačilni pogoji

Pri nas lahko plačate na več načinov (glejte spodaj), zato sprejemamo skoraj vse načine plačila. Cene so vedno prikazane v domači valuti z DDV. V našem primeru gre za €.

PayPal

Še vedno najbolj uporabljan plačilni sistem na internetu. Je preprost in izjemno varen.

Bančno nakazilo

Po prejemu naročila ti bomo samodejno poslali vse informacije za izvedbo plačila. Prijavi se v svojo internetno banko in znesek boš zlahka nakazal na naš račun. Takoj ko prejmemo tvoje plačilo, bo naročilo poslano.

Prosimo, da plačilo pošlješ na naš bančni račun številka:

SK1981300000002113330005

Plačilo s kartico preko spleta

Po oddaji naročila te sistem samodejno preusmeri na varen plačilni portal, kjer izvedeš spletno plačilo s kartico VISA, MAESTRO ali MASTERCARD. Preprosto vpišete vse zahtevane podatke s kartice in pošljete plačilo. Za takšno plačilo bomo izvedeli takoj, zato bomo blago poslali brez čakanja.

Plačilo po povzetju

Dobra stara gotovina neposredno v roke prevoznika, ki vam dostavi pošiljko.

Bitcoin Pay

Če si lastnik bitcoinov, lahko blago enostavno kupiš pri nas. Plačilo lahko izvedeš z enim klikom ali s skeniranjem QR kode.
POZOR: Plačil v bitcoinih ni mogoče povrniti v kriptovaluti.V primeru odstopa od pogodbe se plačilo oziroma znesek, ki je naveden na računu, vrne na tvoj račun z bančnim nakazilom.
Če plačano naročilo prekličeš, preden je odposlano, vrednost naročila ti bomo povrnili na tvoj račun z bančnim nakazilom.