cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

  

Kdo smo?

Naše osebje sestavljajo večinoma izkušeni glasbeniki, ki so vedno pripravljeni svetovati in odgovoriti na kakšno koli vprašanje. Ne glede na enormne izkušnje in znanja, pa je osebje Muziker prijetno ter sproščeno, še celo dresscode imamo neformalen. Igriva narava glasbenikov tvori močno in dinamično skupnost, o čemer verjetno kar najbolje priča več kot 100.000 všečkov na naši facebook strani. Pridružite se nam in pridobite možnost sodelovanja v mnogih nagradnih igrah iz sveta glasbil, veliko novic, priporočila ter nasveti, kako se pravilno odločiti za nakup ali pa zgolj pomoč pri težavah, pred katerimi niso varna niti glasbila niti zvočna oprema.

MUZIKER logotip podjetja - Pravila in pogoji uporabe

MUZIKER logotip je registrirana blagovna znamka v lasti podjetja Muziker a.s. Za namene oglaševanja ali kakršne koli druge namene se logotip sme uporabljati izključno s soglasjem lastnika blagovne znamke (Muziker) in zgolj tak, kot je definiran spodaj. Logotip ne sme biti nikakor spremenjen ali modificiran (vključujoč barve in oblike) in mora biti vedno uporabljen kot identična kopija priloženega originala (na voljo za prenos spodaj) MUZIKER logotip sme biti uporabljen zgolj v povezavi z besedo „MUZIKER“.

Proporcije

Sprememba ločljivosti (resolucije) logotipa je dovoljena zgolj v primeru, da razmerje velikosti in oblik simbolov ter besedila ostane enako originalu. MUZIKER logotip se lahko uporablja zgolj v primerih, ko so proporcije enake originalu. Strogo prepovedano je logotip kakor koli spreminjati z obrezovanjem, stiskanjem ali raztegovanjem oziroma prilagajanjem določenemu formatu oziroma umestitvi.  

Barve

MUZIKER logotip mora biti vedno predstavljen v svojih prvotnih barvah oziroma črno-beli verziji le-teh. Uporaba drugačnih barv je strogo prepovedana. Nepravilna uporaba izvirnih barv ni dovoljena. MUZIKER logotip mora biti vedno uporabljen kot celota in noben del celote ne sme biti izpuščen oziroma ne sme manjkati v celoti. Dovoljena je uporaba MUZIKER logotipa v črno-beli izvedbi na belem ozadju.  

colors

Pisave

Napis MUZIKER na logotipu MUZIKER mora biti vedno poustvarjen identično kot original. Prepovedana je uporaba katere koli druge pisave.

colors

Logotip MUZIKER

Horizontalni logotip z besedo MUZIKER v eni vrstici in državno kratico. Namenjeno uporabi v izključno horizontalno orientiranem oglasnem gradivu. Ta format logotipa (z državno kratico) uporabite v primerih, ko je pomembno usmeriti pozornost na dejstvo, da gre za spletno trgovino (kjer to ni drugače razvidno).

colors

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj