cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.

Audio Video Tech

Članki iz bloga

Kako izbrati gramofon

Kako izbrati gramofon

04.10.2022 Audio
Poslušanje plošč je spet v modi in vsaka vinilna plošča je lahko začetek bodoče zbirke. Vstopnica v svet avdiofilov pa je pravi gramofon. Kaj vse zmorejo današnji gramofoni, kako se ne izgubiti v ponudbi različnih tipov in funkcij? Veš, kako pravilno nastaviti gramofon, katera naprava lahko digitalizira LP plošče in zakaj imajo najdražje naprave najmanj opreme? Beri naprej, če želiš izvedeti vse, kar moraš vedeti o gramofonih.
Kako rešiti najpogostejše težave z gramofoni?

Kako rešiti najpogostejše težave z gramofoni?

30.09.2022 Audio
Vsak gramofon je elektronska naprava, ki ima zapleteno zgradbo in je treba upoštevati določena načela uporabe. Kljub temu se zgodi, da pride do težave ali okvare na gramofonu. Velikokrat težava ni tako resna, kot je videti, in gramofona ni treba takoj vreči v smeti. Ne glede na to, ali imaš doma nov, pravkar kupljen ali starejši gramofon, bomo pogledali najpogostejše težave in ti svetovali, kaj z njimi storiti.
Kako izbrati zvočnike za gramofon?

Kako izbrati zvočnike za gramofon?

29.09.2022 Audio
Tudi po vseh teh letih gramofoni niso izgubili svojega šarma, pravzaprav še vedno pridobivajo na priljubljenosti. Zvoka vinilne plošče ni mogoče nadomestiti, vse več izvajalcev pa svojo glasbo izdaja na takih ploščah. Že dolgo je minilo, odkar imajo gramofone le poznavalci in glasbeni manijaki. Če tudi ti načrtuješ nakup gramofona ali pa ga že imaš, ne pozabi, da je za kakovostno poslušanje priporočljivo kupiti tudi kvalitetne zvočnike. Svetovali ti bomo, kateri so najboljši.
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj