Reklamacija

V namen doseganja kar največjega zadovoljstva uporabnikov, prodajamo zgolj kvalitetne in preverjene izdelke, pri katerih smo popolnoma prepričani o kvaliteti in zanesljivosti, sploh glede na ceno. K temu naj še dodamo, da vsa glasbila pred ekspedicijo iz našega distribucijskega središča skrbno pregledajo glasbeni specialisti. Če se kljub temu zgodi kakšna napaka, sledite prosimo, naslednjim korakom, saj bo tako reklamacija zaključena kar najhitreje.

Obrnite se na našo brezplačno pomoč na daljavo, preden poskušate zadeve na lastno pest

Naš pooblaščeni servis Vam lahko pomaga odpraviti ogromno težav, ki se na prvi pogled zdijo napake izdelka, so pa v resnici samo pomanjkanje znanja pravilne uporabe:

  • Lučka sveti, ampak inštrument ne igra …
  • Inštrument sicer ustvarja zvoke, ampak zelo čudno zvenijo …
  • Inštrument ustvarja ogromno šuma …
  • ali pa izdelek ni kompatibilen z drugo napravo (naprimer mikrofon ne deluje po priključitvi v računalnik, mešalno mizo, itn. ...)

Priporočamo vam, da stopite v stik z našim centrom za podporo uporabnikom preden se odločite za vračilo izdelkov. Naši specialisti imajo za sabo veliko izobraževanj in še več izkušenj, zato so sposobni zelo hitro analizirati ter odpraviti vzroke nepravilnosti, še posebej preko telefona ali e-pošte. Tako vsi lahko prihranimo veliko časa, denarja in živcev.

Telefonska številka centra za podporo uporabnikom:

Brezplačna telefonska številka 080 8488
Brezplačni telefon (Po-Pe 9:00-17:00)

E-poštni naslov centra za podporo uporabnikom:

slovenija@muziker.com

Poškodba pošiljke med transportom

Prosimo, da pri prejemanju pošiljke natančno preverite potencialne poškodbe, ki bi lahko nastale pri prevozu pošiljke. Če ugotovite, da ima paket odrgnine ali kakršne koli druge mehanske poškodbe, pošiljke NE PREVZEMAJTE in na mestu s kurirjem izpolnite protokol o poškodbi paketa in nam ga pošljite na naslov:

slovenija@muziker.com

Če poškodbo na paketu/izdelku opazite šele po njenem prevzemu nas kontaktirajte najkasneje v dveh delovnih dneh. Kasnejše reklamacije poškodb paketa ne bomo sprejeli.

Napaka izdelka pri prvi uporabi

Če se napaka pojavi pri prvi uporabi izdelka, ne kasneje kot 3 delovne dni od nakupa, kontaktirajte naš center za pomoč uporabnikom:

slovenija@muziker.com

Če imamo na zalogi še kakšen kos izdelka in ta je pripravljen na ekspedicijo, se bomo potrudili za njegovo najhitrejše možno dostavo in zamenjavo.

Standardni postopek pri uveljavljanju garancije ali reklamacije

1 | Prijavite reklamacijo

V skladu z našo storitvijo Pick Up & Return zagotavljamo brezplačno dostavo v obe smeri reklamacije izdelka in tudi samotno popravilo oziroma zamenjavo izdelka. Ko ugotovite napako izdelka, izpolnite naslednji obrazec:

in ga kot prilogo e-poštnega sporočila pošljite našemu centru za podporo uporabnikom.

slovenija@muziker.com

2 | Pošljite paket na naš naslov

Pred povratnim pošiljanjem reklamacije, blago skrbno zavijte in ustrezno zaščitite, da se ne bo med pošiljanjem (še bolj) poškodovalo. Prosimo, da pred vrnitvijo ali zamenjavo izdelka tega zapakirate v originalno embalažo in embalažo ovijete z dodatno zaščitno folijo, tako da se tudi originalna embalaža izdelka ne bo poškodovala med prevozom. Po domače, izdelek in embalažo vrnite v enakem stanju, kot Vam je bil poslan. Naša dolžnost je organizirati kurirski prevzem vašega paketa in obvestiti Vas o prihodu le-tega. Kurir Vam izda potrdilo o prevzemu paketa in že je na poti k nam. Ta storitev je popolnoma brezplačna tako v primeru prevzema blaga z napako kot odposlanju popravljenega izdelka.

V primeru, da vračate blago težje od 50kg med 30-dnevnim rokom za vračilo blaga brez navedbe razloga, morate stroške povratne dostave k nam urediti in v celoti plačati sami. Če kljub temu želite, da organiziramo dostavo za Vas, lahko to storimo, a Vam potem tudi izstavimo račun v polni vrednosti storitve dostave (naša organizacija celotnega procesa dostave je seveda brezplačna). Povratno dostavo blaga težjega od 50kg, na katerega uveljavljate garancijo pa plačate samo v primeru, da garancija ni priznana.

Obdelava Vaše reklamacije

O izpolnitvi reklamacije se odločimo takoj, v zapletenih primerih do treh delovnih dni. Ta čas ne zajema potrebne ocenitve specialista oziroma posebne ocenitve škode blaga. Reklamacija bo brez dodatnega odlašanja odpravljena do 30 dni od prejema blaga na servis, razen če ni bilo pisno dogovorjeno drugače. Središča za reklamacijo so Vam v naših poslovalnicah na voljo med celotnim odpiralnim časom.

Reklamirano blago se po prejetju posreduje na pooblaščeni servis, kjer poteka diagnostika, popravilo ali zamenjava (odvisno od napake) poškodovanega blaga. Pooblaščeni servis pošilja popravljeno blago naravnost nazaj na Vaš naslov, oziroma na naslov poslovalnice v kateri je bila reklamacija prijavljena. Potek in stanje reklamacije lahko kadarkoli preverite preko našega centra za reklamacije.

© 2004-2019 Muziker | Reklamacije
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj