cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.

Športna trgovina

Članki iz bloga

Kako izbrati smučarske čevlje

Kako izbrati smučarske čevlje

06.10.2022 Smučanje
V resnici niso pravi čevlji in v njih boste le s težavo hodili. Tako kot brez smuči ali vezi se tudi brez smučarskih čevljev ne da smučati. Skupaj z vezmi fiksirajo nogo na smučke in jo ob enem varujejo pred mrazom, vlago in poškodbami. V neprimernih smučarskih čevljih noga dobesedno trpi, zato je pomembna dobra izbira.
Kako izbrati smuči

Kako izbrati smuči

06.10.2022 Smučanje
Pravilne dolžine in oblike smuči ne smemo podcenjevati. Nepravilno izbrane smuči lahko med vožnjo povzročijo večje nelagodje ali celo povzročijo poškodbe. Pri izbiri je treba upoštevati najljubši teren smučarja, pa tudi zmogljivost, tehniko smučanja in slog vožnje. Oglejmo si podrobneje osnovne dejavnike izbire.
Kako izbrati smučarske palice

Kako izbrati smučarske palice

03.10.2022 Smučanje
Večina učiteljev smučanja pozna odgovor. Smučarske palice bi morale biti del smučarske opreme. Zapičimo jih v začetku vsakega zavoja in pomagajo smučarju držati ritem in ravnotežje pri vožnji. Poleg tega so dragoceni pomočniki pri praskanju snega z vezi in smučarskih čevljev, kot tudi pomagajo pri vpenjanju in odpenjanju smučk s smučarskih čevljev. Pri izberi smučarskih palic je potrebno paziti na njihovo pravo dolžino, material, s katerega so izdelane, kot tudi na samo ergonomičnost ročaja ter krogcev.
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj