cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.

Profesionalna podpora uporabnikom

V MUZIKERJU želimo, da stranka že od prvega stika začuti moč kakovostne storitve. Medtem ko vas lahko navdušuje širok razpon izdelkov za skoraj vse prostočasne dejavnosti, je odličnost v skrbi za stranke resnična dodana vrednost. Noben robot ali samodejni odzivnik ne more nadomestiti pravega človeškega medsebojnega stika.

Našo skupino za podporo uporabnikom sestavljajo strokovnjaki iz različnih segmentov in prostočasnih dejavnosti, od glasbenih instrumentov, golfa, pohodništva, zimskih športov, ribolova, vodnih športov, kolesarjenja do strokovnjakov za različne tehnične pripomočke. Člani skupine so domači govorci ali strokovnjaki v svojih jezikih, zato lahko profesionalno komunicirajo v različnih evropskih jezikih in lahko izpolnijo različne zahteve kupcev v 26 državah EU.

S strankami komuniciramo prek hitrega spletnega klepeta, telefona ali e-pošte. Lahko jih usmerimo v ustrezno paleto izdelkov, primerjamo njihove funkcije, lastnosti in parametre, združljivost z drugimi izdelki ter svetujemo pri izbiri. Samoumevnost pa je seveda reševanje vseh tehničnih in manj tehničnih vprašanj glede obdelave naročila, plačila, dostave pošiljke ali o trenutnem stanju reklamacije.

  
  
  
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj