cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Belkin Secure Holder Wire Cable for Airtag White

Spremljajte svoje stvari z največjim zaupanjem. Varno držalo z žičnim kablom za AirTag ima inovativen sistem zaklepanja imbus ključev z vzdržljivim pletenim žičnim kablom, tako da lahko vašo AirTag varno pritrdite na svoje stvari, ne da bi se...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: MSC009BTWH | ID: 1041481

Belkin Secure Holder Wire Cable for Airtag White

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Spremljajte svoje stvari z največjim zaupanjem. Varno držalo z žičnim kablom za AirTag ima inovativen sistem zaklepanja imbus ključev z vzdržljivim pletenim žičnim kablom, tako da lahko vašo AirTag varno pritrdite na svoje stvari, ne da bi se bali, da bi se odlepila. Zasnovan je z dvignjenimi robovi, da vaš AirTag varuje in ščiti pred praskami. S priročnim, čvrstim in varnim sistemom zaklepanja ga enostavno pritrdite na ključe, daljinski upravljalnik za avto, prtljago ali katero koli drugo stvar. Paket vključuje varno držalo z žičnim kablom za AirTag in imbus ključ.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Primerno za znamko

Kompatibilen z


Lastnosti

Barva

Barva glede na proizvajalca

White


Država

Država izvora

Kitajska