cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprajmi vse piškotke

image

Končno enostavno

Naj bo Božič končno enostaven! Ne podlegaj paniki in predbožičnim stresom. Tek po trgovinah je izguba časa. Vse, kar si želiš darovati, lahko nakupiš iz udobja svoje dnevne sobe. Potrebuješ samo internetno povezavo. V naši spletni trgovini najdeš primerno darilo za vsakogar, od drona ali pametne ure, preko opreme za kolesarje, ribiče, motoriste, golfiste do klaviatur, bobnov in ukulele. Vse, kar potrebuješ od drugod, je ovojni papir in luštna pentlja z božičnim motivom.


Pomagali ti bomo pri izbiri pravega

Odločitev, kako bo darilo zavito, puščamo nate. A z veseljem bomo pomagali z samim darilom. Vemo, kako težko je uganiti željo in izbrati najprimernejšo stvar. Zato smo naredili najboljše kombinacije in sestavili čarobne božične komplete in primerno znižali njihove cene.

Ena velikodušnost od nas

Ne hvalimo se po nepotrebnem..! Ni dovolj, da božič miren, biti mora tudi velikodušen. K nakupu darila za svoje najbližje podarjamo še eno darilo zate. Oglej si in izberi darilo, ki bo tebe razveselilo, pri vsakem nakupu nad 99 €.

Tveganje prevzamemo mi

Vsi poznamo izkušnje frustrujočega občutka zaradi neprimernega darila. Naši strokovnjaki za Božična darila se nedvoumno strinjajo, da tega občutka nikoli več ne sme nihče doživeti. Vsako slabo izbrano darilo, ki ga kupiš pri nas od danes do 24. 12. 2019, lahko vrneš do konca januarja 2020. Standardni rok za vračilo bomo podaljšali za kar lep čas in ob vračilu bomo podarjali kupone za nakup bolj primernega darila.

Princip je popolnoma enostaven: ti nam pošlješ izdelek nazaj in mi ti po njegovem pregledu pošljemo kupon s popustom za naslednji nakup. Izdelki nam morajo biti vrnjeni brez poškodb in znakov uporabe in seveda ne sme iti za izdelke, katerih se zaradi higienskih razlogov ne da vrniti - vsi taki izdelki so opisani v naših splošnih pravilih in pogojih uporabe.

Vemo, kako olajšati Božič!

© 2004-2020 Muziker | Easy Christmas
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj